Да се похваля с нова придобивкаааа :P

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Re: Да се похваля с нова придобивкаааа :P

Мнениеот Rakarov » Пон 02 май 2011 11:38

Айде брат честита да ти е ! Да си я караш с голям кеф и много безавариини, пък другото да си го досипваш само ;) :beer

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Пон 02 май 2011 12:28

Честито.

Най-важното е, че си доволен. За това са тия пари и коли. Всеки да си е доволен за себе си, а не всички да утвърждават. :да:

П.П.: Иначе чувам, че масло харчели почти наравно с бензина. Дано съм се объркал. ;)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 02 май 2011 18:09

landwarrior написа:бах тия коли дето собствениците не си ги карат само ги пазят един ден да им се радваме в БГ.Аз купувам кола на 1-2 години и вече е с 30-40к ако имам късмет ,ти братче на 13г и 150к -комби при това mhihi.Както и да е честито и още 2x150 :да:

хехе,аз шкодата я взех на 3 години(купена тук) само на 2500км бре :idea:

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пон 02 май 2011 19:22

Нема да се косиш Борка!Нека си говорят.
Днес цял ден в сервиза бях под,над,около Вектрата и имах възможност да я огледам от абсолютно всяко ъгълче.
Смея да твърдя,че колата е перфектрна от всякъде.По боята няма грам забележки,за ръжда да не говорим.
Това не е само мое мнение а и на момчетата от съседния сервиз,от вътре също е перфектна :да:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 02 май 2011 19:46

LILO&STICH написа:хехе,аз шкодата я взех на 3 години(купена тук) само на 2500км бре :idea:

:офф Късметлия си! Тая Шкода е купувана, за да се ходи до кварталния супермаркет само. mhihi

Потребителски аватар
Golfer_pz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golfer_pz » Пон 02 май 2011 22:21

Bai Sando написа:Нема да се косиш Борка!Нека си говорят.
Днес цял ден в сервиза бях под,над,около Вектрата и имах възможност да я огледам от абсолютно всяко ъгълче.
Смея да твърдя,че колата е перфектрна от всякъде.По боята няма грам забележки,за ръжда да не говорим.
Това не е само мое мнение а и на момчетата от съседния сервиз,от вътре също е перфектна :да:

Мерси Саше за коментара!!! Не обръщам внимание на сектатните, които имат само един модел за даден вечен автомобил! Здраве да е!
Благодаря и на останалите колеги за коментарите!!!

Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Мнениеот Rakarov » Вто 03 май 2011 0:35

Ljubon написа:
LILO&STICH написа:хехе,аз шкодата я взех на 3 години(купена тук) само на 2500км бре :idea:

:офф Късметлия си! Тая Шкода е купувана, за да се ходи до кварталния супермаркет само. mhihi

Колега тия коли ги правят за ежедневие :idea: Още от миналата фабия чувам само похвали ;) Ама нека му е лошо да я кара и да гледа примерно 10000/20000км на таблото ;) mhihi

Иначе golfer_pz не можем да си кривим душата...и аз скочих на друга марка преди дни и нормално тука да има малко критика от бъзпалените ни колегиални мозъци...все пак тука е царството на VAG-а :bowdown mhihi Иначе колата ми се вижда читава наистина.Много е арна.Още един път да си я караш с кеф и да няма проблеми най-вече.Като я поддържаш ще е добра ;) :beer

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Вто 03 май 2011 13:13

Честит ти Орел! Със здраве да си пълниш бездънния багажник и то само с хубави нещица (ти реши какви)

valku
Автомобил: VW Passat B5 1.9 TDI
Двигател: AFN

Мнениеот valku » Вто 03 май 2011 15:05

Честита да ти е количката, със здраве и усмивки да си я караш. Всеки има мнение за дадени марки и модели коли но не всеки е уцелвал. Така както ти си уцелил което най-вероятно е добър избор защото хваща окото.

П.С. Момчета недейте да секвате хубавото на човечеца, не е задължително да кара голф пасат или каквото и да било друго моделче на VW за да е сред нас може би някой ден ще се похвали с новите модели на пасат... :)

Потребителски аватар
Firestarter
Автомобил: Голф 3
Двигател:

Мнениеот Firestarter » Вто 03 май 2011 16:56

Супер е вектричката :wink: Безаварийно шофиране!

Потребителски аватар
Flanker
Автомобил: Megane ІІ
Двигател: F4R 2006

Мнениеот Flanker » Вто 03 май 2011 22:41

Изборът на кола е процес, обусловен от всякакви пъстри и многообразни условия.
Тези, които ту явно, ту завоалирано критикуват избора, вярвам, че не смятат някого за по-глупав, защото е избрал да си даде парите за кола, различна от произведените във VAG. :wink:
Колеги Rakarov и Golfer_pz, надявам се да не се сърдите на критичните мнения. Хората просто казват какво мислят. :talk: :beer От мен - честито за новите придобивки! Според мен, не е необходимо да доказвате, че не сте сгрешили в избора си. :да:

"Peace" на всички heavy metal zork

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Сря 04 май 2011 7:17

Flanker написа:Изборът на кола е процес, обусловен от всякакви пъстри и многообразни условия.
Тези, които ту явно, ту завоалирано критикуват избора, вярвам, че не смятат някого за по-глупав, защото е избрал да си даде парите за кола, различна от произведените във VAG. :wink:
Колеги Rakarov и Golfer_pz, надявам се да не се сърдите на критичните мнения. Хората просто казват какво мислят. :talk: :beer От мен - честито за новите придобивки! Според мен, не е необходимо да доказвате, че не сте сгрешили в избора си. :да:

"Peace" на всички heavy metal zork

:applause: The end!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 04 май 2011 8:19

Rakarov написа:
Ljubon написа:

Колега тия коли ги правят за ежедневие

ам ,ти нали ме видя онзи ден,как се мушнах покрай ония хитрец,дето ми отне предимството mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”