landwarrior написа:бах тия коли дето собствениците не си ги карат само ги пазят един ден да им се радваме в БГ.Аз купувам кола на 1-2 години и вече е с 30-40к ако имам късмет ,ти братче на 13г и 150к -комби при това.Както и да е честито и още 2x150
LILO&STICH написа:хехе,аз шкодата я взех на 3 години(купена тук) само на 2500км бре
Bai Sando написа:Нема да се косиш Борка!Нека си говорят.
Днес цял ден в сервиза бях под,над,около Вектрата и имах възможност да я огледам от абсолютно всяко ъгълче.
Смея да твърдя,че колата е перфектрна от всякъде.По боята няма грам забележки,за ръжда да не говорим.
Това не е само мое мнение а и на момчетата от съседния сервиз,от вътре също е перфектна
Ljubon написа:LILO&STICH написа:хехе,аз шкодата я взех на 3 години(купена тук) само на 2500км бре
Късметлия си! Тая Шкода е купувана, за да се ходи до кварталния супермаркет само.
Flanker написа:Изборът на кола е процес, обусловен от всякакви пъстри и многообразни условия.
Тези, които ту явно, ту завоалирано критикуват избора, вярвам, че не смятат някого за по-глупав, защото е избрал да си даде парите за кола, различна от произведените във VAG.![]()
Колеги Rakarov и Golfer_pz, надявам се да не се сърдите на критичните мнения. Хората просто казват какво мислят.![]()
От мен - честито за новите придобивки! Според мен, не е необходимо да доказвате, че не сте сгрешили в избора си.
![]()
"Peace" на всички
Rakarov написа:Ljubon написа:LILO&STICH написа:хехе,аз шкодата я взех на 3 години(купена тук) само на 2500км бре
Късметлия си! Тая Шкода е купувана, за да се ходи до кварталния супермаркет само.
Колега тия коли ги правят за ежедневие
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 46 госта