Само объркват хората, според мен щом са казали че трябва да се пише, трябва всеки да си го напише. Разбира се стават грешки от невнимание и после имаш малко ядове, примерно ако объркаш някоя цифра....случва се после иди обяснявай що е поправено... аз си взех винетка на 29 януари и я лепнах на 31-ви разбира се адски грозно стана като си написах номера... и след това вече излезна това че няма да се глобява за ненаписан номер.
И още нещо за глобата ако имаш няколко винетки на стъклото и за хората които не искат да си ги махат се чудя как ще виждат докато шофират след време... и на всичкото отгоре седи грозно на колата да имаш 5,6 винетки все едно си ученик и си лепиш лепенки по стаята
Та да си задам и въпроса

имам си както разбрахте винетка за 2011 година
когато ми докараха колата през 2009 в България посредата на предното съкло (отвътре се пада точно зад огледалото за обратно) имам някаква чуждестранна временна винетка която е трябвала за да се мине през някоя държава (не знам точно коя) полицаи са ме спирали за проверка на документи никой не ми е направил забележка за нея точно.
Според вас ще ме глобят ли тази година след като излезнаха тези нови закони?