едно нещо като не можш да го осмислиш, не тръгвай да го коментираш. Говорим за ниво дето очевидно не го разбираш. За да направиш нещо класно, стойностно(друг е въпроса дали разбираш какво имам в предивид под "стойностно"), не си мисли че имаш голяма свобода откъм варианти за изграждане на автомобила.
Колата на Галин е хубава, знам с колко мерак работи по нея и знам че много добре разбира що му пиша и какво имам в предвид. Глупости от рода на "евала" едва ли му се четат и още по-малко са му полезни. А съм го писал тук,а не по телефона или лични, просто щото това важи за всяка кола(много коли виждам без яснота за това в каква линия да се развива и знам че доста хора ще се замислят). Много често се получава така че когато правиш колата в един момент почва да се гледа на парче, задълбаваш в детайлите и цялостната картина ти убягва. И е хубаво да ти го каже някой отстрани. Казано по друг начин един елемент(примерно джанти или маска) сам по себе си може да изглежда супер, но да стои като подарен на колата, просто да не се вписва.
Пиши си мъдростите и възхищенията и не се опитвай да ми коментираш думите, не ти се получава, да не говорим че въобще пък не се отнасят за теб
п.п. има една тема, " антитунинг..." очевидно е че участниците в нея са действали по техния "въпрос на вкус", но защо ли колите им са там

Оставате я баналната фраза че всичко е въпрос на вкус.
Едно е да е въпрос на вкус, друго- на липсата му, разликата е голяма. Иначе си прав, всеки може да прави каквото си иска с колата си.