StS написа:Stivi написа:Гледам от страна на човек който иска да има правила и да се спазват от всички,на който не му харесват правилата в тази държава ....никакъв проблем,света е глобално село /егати и израза/ просто се местиш на друго място ! Много вече го направиха и после разбраха че там правилата са много повече и най-важното има кой да следи за спазването им и стават едни примерниииии !
Тъка си и е и като се върнат са свикнали тука да е разграден двор...но скоро нещата няма да седят така щото ще трябва да се спазват законите а не измекярлъка да продължава...
Евала
Аз ли нещо не разбирам или ти си пишеш, колкото да раздвижиш клавиатурата?
Като гледащ от страна на човек, който иска да има правила би ли ми казал какво виждаш - Правила има.
Това не е правило, това е изнасилване на нещата - каква е разликата дали е разсрочено или цяло - разликата е че е по-достъпно за плащане, като е на изплащане. А дали няма да се постигне ефекта да имаме повече без ГО по улиците?
Щото до сега Бай Танас си е казвал - айде ще платя вноската и ще карам и ще съм редовен, ама сега на Бах Танас ще му се види много и няма да плати и пак ще кара.
Е ли не е по-добре да се проверяват по-активно от КАТ тези неща, а не да се работи над плащане на вноски или на цяло, предвид това че на вноски е по-облекчаващо?
ПС Наистина не разбирам това мислене тип поклон пред това, което каже някой в Парламента, наистина не разбирам немисленето, а простото съгласяване.
Може и в мене да е проблема де ...