D&N - "Овча купел"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
D&N - "Овча купел"
Добри отзиви от диагностигата и смяната на амортисьорите (задните) на втората семейна кола - Мицубиши Лансър. На "тресачката" показа, че предните са ОК, а единият от задните е свършил. Осигуриха амортисьори SACHS за следващия ден и за около час и половина ги смениха. Приемливи цени за японски автомобил и 2 г. гаранция. Добро отношение към клиентите, което се среща твърде рядко в родните сервизи. Е, то си е вярно, че "Овча купел" е един от кварталите, които са най-близко до Западна Европа, ама все пак... 

- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не са сменяли прахоуловители - бяха си ОК. Цената на един амортисьор е 150 лв., а смяната е общо 40 лв.
Адресът е: София, ж.к. Овча купел 2, ул. "Обиколна" 105, тел. (02) 956 0146, 956 0186, 956 19 69.
Обаче, ако ще сменяте на VW, няма смисъл там. Минавате на "тресачката" за диагностика и после - в клубните сервизи!
Адресът е: София, ж.к. Овча купел 2, ул. "Обиколна" 105, тел. (02) 956 0146, 956 0186, 956 19 69.
Обаче, ако ще сменяте на VW, няма смисъл там. Минавате на "тресачката" за диагностика и после - в клубните сервизи!

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
аз пък съм доста недоволен от този сервиз точно днес
отидох за реглаж на предница
оня ми вика първо няма да стане днес
а стенда празен... аааааа да да ей сега
следва разговор с майстор
-ооооо много ти е ниска бронята не знам дали ще стане а ако стане ще трябва да почерпиш...
- аз нали затова идвам при вас бре защото съм нисък и сте там с лазер ли нам си какво
-ааааа да вярно да да да сега ще го направя
после подемника се прееба
после пък ми подпираха колата с една тръба за да вдигнат определена гума
от ляво тръбата обаче нещо се заклещи
та играчка докато я отклещим
после игра яко чука тряска удря дърпа
аз такъв реглаж за пръв път виждам
след 30-40мин беше готова
резултат:
10:30 вечерта тропане от ляво
оказва се тампон (където подпира и където се заклещи тръбата)
не знам какво е правил тоя но сутринта всичко си беше ОК
сега в 05:00 тръгвам за морето с тампони в колата (добре че се намериха BOGE под ръка...)
и като се върна ще го навестя тоя сервиз пак за да има кажа какъв идиот имат там....
а и друго
поиска ми 5лв за раздвижване на накрайник (на всяка страна)
след желание да си платя на касата каза аааа абе ти плати само реглажа раздвижване недей плаща...

отидох за реглаж на предница
оня ми вика първо няма да стане днес
а стенда празен... аааааа да да ей сега
следва разговор с майстор
-ооооо много ти е ниска бронята не знам дали ще стане а ако стане ще трябва да почерпиш...
- аз нали затова идвам при вас бре защото съм нисък и сте там с лазер ли нам си какво
-ааааа да вярно да да да сега ще го направя
после подемника се прееба
после пък ми подпираха колата с една тръба за да вдигнат определена гума
от ляво тръбата обаче нещо се заклещи
та играчка докато я отклещим
после игра яко чука тряска удря дърпа
аз такъв реглаж за пръв път виждам
след 30-40мин беше готова
резултат:
10:30 вечерта тропане от ляво
оказва се тампон (където подпира и където се заклещи тръбата)
не знам какво е правил тоя но сутринта всичко си беше ОК
сега в 05:00 тръгвам за морето с тампони в колата (добре че се намериха BOGE под ръка...)
и като се върна ще го навестя тоя сервиз пак за да има кажа какъв идиот имат там....
а и друго
поиска ми 5лв за раздвижване на накрайник (на всяка страна)
след желание да си платя на касата каза аааа абе ти плати само реглажа раздвижване недей плаща...

- alien1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В сервиза им в сухата река се държаха по същия начин и вече година стана не съм ги посещавал за ходовата част. Само жичкаджията им ползвах един-два пъти през този период понеже друг разбирач в квартала не намерих, ама и той е един отвеян...
Предните ми амортесъори са Закс при тях сменяни, маслени с 2 години гаранция ама да ти кажа вече са на годинка и ми се струва че още една пълна няма да изкарат. Затова другия път Монро газови ще сложа с нови прахоуловители и пей сърце...
Предните ми амортесъори са Закс при тях сменяни, маслени с 2 години гаранция ама да ти кажа вече са на годинка и ми се струва че още една пълна няма да изкарат. Затова другия път Монро газови ще сложа с нови прахоуловители и пей сърце...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сърбал съм попарата и от трите им сервиза,мога роман да напиша защо НЕ трябва да се ходи там.....само малко ще допълня:
- изпусната шайба(голяма колкото 1 лев) в кутията на ангренажа,стърже в ремъка и въпрос на време беше кога ще го скъса или....
- термостат залепен със силикон - съвсем вероятно е да има парче силикон тръгнало някъде по охладителната система...
- неправилна центровка на запалването - 3 пъти я правят все на око/ухо и все неуспешно...
- при смяна на задни лагери - недостатъчно стягане,луфт...10х Ваското че го видя...
- сменени НЕнужно ролката на ангренажа,датчик на перката....естествено платени без значение че грешката е тяхна...
- бой с големия чук по стабилизиращата щанга(тази между 2-та носача) защото опираше в накрайника при крайно положение на волана....тъпанара не се сети че е от неправилен реглаж...
- и много други подобни...
- освен това продават ментета части в кутия на оригинални съответно на такава цена напр.кормилна щанга от "Симеон" цена 70 лв.в кутия "TRV" вече ми струваше 166 лв.
......................
така че БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ!
- изпусната шайба(голяма колкото 1 лев) в кутията на ангренажа,стърже в ремъка и въпрос на време беше кога ще го скъса или....
- термостат залепен със силикон - съвсем вероятно е да има парче силикон тръгнало някъде по охладителната система...
- неправилна центровка на запалването - 3 пъти я правят все на око/ухо и все неуспешно...
- при смяна на задни лагери - недостатъчно стягане,луфт...10х Ваското че го видя...
- сменени НЕнужно ролката на ангренажа,датчик на перката....естествено платени без значение че грешката е тяхна...
- бой с големия чук по стабилизиращата щанга(тази между 2-та носача) защото опираше в накрайника при крайно положение на волана....тъпанара не се сети че е от неправилен реглаж...
- и много други подобни...
- освен това продават ментета части в кутия на оригинални съответно на такава цена напр.кормилна щанга от "Симеон" цена 70 лв.в кутия "TRV" вече ми струваше 166 лв.
......................
така че БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ!
- Катерина
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз ще се изкажа с голямо възмущение от D$N - специално за сервиза им в Овча купел. Когато на маздата се наложи да правят главата на двигателя- цената,която ми съобщиха като предварителна и уж крайна беше 200лв , с пряко сили 270 лв. Реших,че когато стане готова ще обявят цена от 300-320лв и прецених,че ме устройва.Първо: не стана както казаха за 5 работни дни... Чаках още две седмици. За пари не се говореше нищо... Когато ми звъннаха по телефона,че колата е готова и да отида да си я взема , останах без думи при обявената цена от 434лв
Според фактурата, извадена на принтерно някакво си устройство, всички чаркове,шлайфания,масла и тем подобни ,правеха кръглата сума от 430лв. Най-отдолу с химикалка беше добавено: МИЕНЕ НА ДВИГАТЕЛ-4лв.
А преди две седмици в съботен ден ми се скъса ремъка на алтернатора. И понеже са ми наблизко се наложи да дотътря колата до там. След 20 минутно чинно изчакване на продавача да си провери наличностите на ремъци в компютъра, и два проведени разговора по GSM-а от негова страна ми заяви скромно,че в момента нямали такъв ремък, като добави ЧЕ ДАЖЕ НЯМАЛИ И РЕМЪК С ПРИБЛИЗИТЕЛНИ РАЗМЕРИ , за да ми го сменят
Кракът ми няма да стъпи там, ако ще и една крушка да ми трябва

Според фактурата, извадена на принтерно някакво си устройство, всички чаркове,шлайфания,масла и тем подобни ,правеха кръглата сума от 430лв. Най-отдолу с химикалка беше добавено: МИЕНЕ НА ДВИГАТЕЛ-4лв.
А преди две седмици в съботен ден ми се скъса ремъка на алтернатора. И понеже са ми наблизко се наложи да дотътря колата до там. След 20 минутно чинно изчакване на продавача да си провери наличностите на ремъци в компютъра, и два проведени разговора по GSM-а от негова страна ми заяви скромно,че в момента нямали такъв ремък, като добави ЧЕ ДАЖЕ НЯМАЛИ И РЕМЪК С ПРИБЛИЗИТЕЛНИ РАЗМЕРИ , за да ми го сменят

Кракът ми няма да стъпи там, ако ще и една крушка да ми трябва

- RAD&KO
- Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
- Двигател: PB 1990
- Контакти:
Предстои ми подмяна на амортисьорите (всичките). Срещата с D&N се състоя само по телефона. Става на въпрос за Подуене!
Казах че искам SACHS целия комплект с тампони и т.н. и т.н. Иха, как ми се израдва пича и каза: "Е, те такива като теб много обичам" ... Исках да си купя частите от тях и ремонта от тях. Когато попитах за отстъпка при такава голяма покупка ми каза че те това е с отстъпката 750 ~ 780 лв. труд и частите. Е-е-е-е-е, аз да не карам BRABUS!?!
Добре че не отидох там! Мерси!
Казах че искам SACHS целия комплект с тампони и т.н. и т.н. Иха, как ми се израдва пича и каза: "Е, те такива като теб много обичам" ... Исках да си купя частите от тях и ремонта от тях. Когато попитах за отстъпка при такава голяма покупка ми каза че те това е с отстъпката 750 ~ 780 лв. труд и частите. Е-е-е-е-е, аз да не карам BRABUS!?!

Добре че не отидох там! Мерси!
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
НЕ
Тея тапанари в сервиза се държат така все едно работят без пари и са единствените в София! Е заради такива глупаци спрях да си нося пистолета....
Въобще не ходете там!
Аз съм решил скоро да отида но след работа с 1 джип да повоза някой от отворените газета....
да видим дали ще се държат после така нагло като ме видят...
Въобще не ходете там!
Аз съм решил скоро да отида но след работа с 1 джип да повоза някой от отворените газета....

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”