За или против газова уредба.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За или против газова уредба.
Днес има покачване на цената на пропан-бутана.С около 5ст.Който има голяма бутилка,да зарежда!Покачването на цената,най вероятно ще е утре.

H2O написа:Днес има покачване на цената на пропан-бутана.С около 5ст.Който има голяма бутилка,да зарежда!Покачването на цената,най вероятно ще е утре.
И като зареди 1 голяма бутилка с газ по-евтин с 5ст. какво ще стане? Дива печалба и икономия сигурно.
Един написа:И като зареди 1 голяма бутилка с газ по-евтин с 5ст. какво ще стане? Дива печалба и икономия сигурно.
Забелязах имаш безценни мнения в този раздел. Даже са заключвали доста интересна тема в този раздел, заради писанията ти. Ако не пишеш нещо смислено не драскай. Икономия си е да. Малко, но все пак. Не всеки има пари на нафта, а има и хора и които имат, но не им се дават.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
И аз не бях зареждал и вчера се изненадах неприятно!!Стигнала си е пак максимума на покачване!!  Дано поне да не отива по нагоре.
 Дано поне да не отива по нагоре.

Дано поне да не отива по нагоре.
 Дано поне да не отива по нагоре.- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
То е все едно като поскъпнат цигарите да заредим един стек. Ама той все някога ще свърши. И аз също като ЕДИН не виждам смисъл като поскъпва нещо да се напъвам да пълня резервоари, все едно ще карам години наред с това количество в тях  

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:То е все едно като поскъпнат цигарите да заредим един стек. Ама той все някога ще свърши. И аз също като ЕДИН не виждам смисъл като поскъпва нещо да се напъвам да пълня резервоари, все едно ще карам години наред с това количество в тях
А бе не да се презареждаме ,ама когато ти е на път и знаеш ,че ще поскъпва защо да не си заредиш?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ами ако приемем, че си заредя бутилката, която събира да кажем 25 литра на цена по-ниска със 7 стотинки, цялата далавера ми е лев и сеМсе и Пет цифром и словом   По принцип съм човек, който си прави сметката, но за лев и нещо даже ще ме домързи да ида да си заредя колата, предпочитам да поспя на дивана 10 минути
 По принцип съм човек, който си прави сметката, но за лев и нещо даже ще ме домързи да ида да си заредя колата, предпочитам да поспя на дивана 10 минути  

По принцип съм човек, който си прави сметката, но за лев и нещо даже ще ме домързи да ида да си заредя колата, предпочитам да поспя на дивана 10 минути
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Ами ако приемем, че си заредя бутилката, която събира да кажем 25 литра на цена по-ниска със 7 стотинки, цялата далавера ми е лев и сеМсе и Пет цифром и словомПо принцип съм човек, който си прави сметката, но за лев и нещо даже ще ме домързи да ида да си заредя колата, предпочитам да поспя на дивана 10 минути
Говорим по принцип не говорим за забогатяване!
 Ти със спестени пари от гориво ако мислиш да забогатяваш ,няма да стане -всеки го знае!
 Ти със спестени пари от гориво ако мислиш да забогатяваш ,няма да стане -всеки го знае! 
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Ами ако приемем, че си заредя бутилката, която събира да кажем 25 литра на цена по-ниска със 7 стотинки, цялата далавера ми е лев и сеМсе и Пет цифром и словомПо принцип съм човек, който си прави сметката, но за лев и нещо даже ще ме домързи да ида да си заредя колата, предпочитам да поспя на дивана 10 минути
... па да не говорим и, че кат идеш и се върнеш до газстанцията ше ги изгориш тия лев и нещо

mania написа:... па да не говорим и, че кат идеш и се върнеш до газстанцията ше ги изгориш тия лев и нещо
Не и ако ти e попътно.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
[/quote]Един написа:И като зареди 1 голяма бутилка с газ по-евтин с 5ст. какво ще стане? Дива печалба и икономия сигурно.
Просто давам инфо бе пич!Аз лично не карам на газ,но не ми пречи да кажа един ден по рано,че се вдига цената!Наистина какво те бърка теб?
- 
				BG_POLICE
- Автомобил:
- Двигател:
Ебаси гадовете за една седмица напомпаха газта с 5ст.!!!

- purwi
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: ez 1986
Караш ли я на дълги разтояния слагай газ и това е.Аз мойта я карах само градско и да ти кажа нямах голяма икономия.

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
purwi написа:Караш ли я на дълги разтояния слагай газ и това е.Аз мойта я карах само градско и да ти кажа нямах голяма икономия.
Или лъжеш, или не ти е добре газовата, или намираш евтин бензин!
При разход 10/100 бензин и 12/100 газ - смятай...
И какво разбираш под ГОЛЯМА? 3 пъти по - евтино?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
muns61 написа:purwi написа:Караш ли я на дълги разтояния слагай газ и това е.Аз мойта я карах само градско и да ти кажа нямах голяма икономия.
Или лъжеш, или не ти е добре газовата, или намираш евтин бензин!
При разход 10/100 бензин и 12/100 газ - смятай...
И какво разбираш под ГОЛЯМА? 3 пъти по - евтино?
Въпросът не е дали караш градско а колко караш!
Върни се в “Автогазови уредби”