За или против газова уредба.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За или против газова уредба.
Днес има покачване на цената на пропан-бутана.С около 5ст.Който има голяма бутилка,да зарежда!Покачването на цената,най вероятно ще е утре.
H2O написа:Днес има покачване на цената на пропан-бутана.С около 5ст.Който има голяма бутилка,да зарежда!Покачването на цената,най вероятно ще е утре.
И като зареди 1 голяма бутилка с газ по-евтин с 5ст. какво ще стане? Дива печалба и икономия сигурно.
Един написа:И като зареди 1 голяма бутилка с газ по-евтин с 5ст. какво ще стане? Дива печалба и икономия сигурно.
Забелязах имаш безценни мнения в този раздел. Даже са заключвали доста интересна тема в този раздел, заради писанията ти. Ако не пишеш нещо смислено не драскай. Икономия си е да. Малко, но все пак. Не всеки има пари на нафта, а има и хора и които имат, но не им се дават.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
И аз не бях зареждал и вчера се изненадах неприятно!!Стигнала си е пак максимума на покачване!!
Дано поне да не отива по нагоре.

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
То е все едно като поскъпнат цигарите да заредим един стек. Ама той все някога ще свърши. И аз също като ЕДИН не виждам смисъл като поскъпва нещо да се напъвам да пълня резервоари, все едно ще карам години наред с това количество в тях 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:То е все едно като поскъпнат цигарите да заредим един стек. Ама той все някога ще свърши. И аз също като ЕДИН не виждам смисъл като поскъпва нещо да се напъвам да пълня резервоари, все едно ще карам години наред с това количество в тях
А бе не да се презареждаме ,ама когато ти е на път и знаеш ,че ще поскъпва защо да не си заредиш?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ами ако приемем, че си заредя бутилката, която събира да кажем 25 литра на цена по-ниска със 7 стотинки, цялата далавера ми е лев и сеМсе и Пет цифром и словом
По принцип съм човек, който си прави сметката, но за лев и нещо даже ще ме домързи да ида да си заредя колата, предпочитам да поспя на дивана 10 минути 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Ами ако приемем, че си заредя бутилката, която събира да кажем 25 литра на цена по-ниска със 7 стотинки, цялата далавера ми е лев и сеМсе и Пет цифром и словомПо принцип съм човек, който си прави сметката, но за лев и нещо даже ще ме домързи да ида да си заредя колата, предпочитам да поспя на дивана 10 минути
Говорим по принцип не говорим за забогатяване!

- mania
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Ами ако приемем, че си заредя бутилката, която събира да кажем 25 литра на цена по-ниска със 7 стотинки, цялата далавера ми е лев и сеМсе и Пет цифром и словомПо принцип съм човек, който си прави сметката, но за лев и нещо даже ще ме домързи да ида да си заредя колата, предпочитам да поспя на дивана 10 минути
... па да не говорим и, че кат идеш и се върнеш до газстанцията ше ги изгориш тия лев и нещо

mania написа:... па да не говорим и, че кат идеш и се върнеш до газстанцията ше ги изгориш тия лев и нещо
Не и ако ти e попътно.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
[/quote]Един написа:И като зареди 1 голяма бутилка с газ по-евтин с 5ст. какво ще стане? Дива печалба и икономия сигурно.
Просто давам инфо бе пич!Аз лично не карам на газ,но не ми пречи да кажа един ден по рано,че се вдига цената!Наистина какво те бърка теб?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ебаси гадовете за една седмица напомпаха газта с 5ст.!!!
- purwi
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: ez 1986
Караш ли я на дълги разтояния слагай газ и това е.Аз мойта я карах само градско и да ти кажа нямах голяма икономия.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
purwi написа:Караш ли я на дълги разтояния слагай газ и това е.Аз мойта я карах само градско и да ти кажа нямах голяма икономия.
Или лъжеш, или не ти е добре газовата, или намираш евтин бензин!
При разход 10/100 бензин и 12/100 газ - смятай...
И какво разбираш под ГОЛЯМА? 3 пъти по - евтино?
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
muns61 написа:purwi написа:Караш ли я на дълги разтояния слагай газ и това е.Аз мойта я карах само градско и да ти кажа нямах голяма икономия.
Или лъжеш, или не ти е добре газовата, или намираш евтин бензин!
При разход 10/100 бензин и 12/100 газ - смятай...
И какво разбираш под ГОЛЯМА? 3 пъти по - евтино?
Въпросът не е дали караш градско а колко караш!
Върни се в “Автогазови уредби”