Отдавна се каня да направя една тема,която да обобщи всички новопоявяващи се теми от сорта на "Фарове за Б5", "Фарове с лупа за Б5","Какви фарове за Б5",така всички,които се интересуват ще имат една тема в която да прочетат.Това е идеята поне,да се надявам,че ще стане така и няма да се появяват такива теми повече.Предлагам като за начало,който пише в темата,да казва какви са фаровете,с какви крушки/ксенон е като цветова температура,производител на фарове и ксенон,впечатления и снимки.Това би помогнало доста на всеки който е решил да си сменя фаровете било то заради тунинг или за да си помага нощем.
Моите са Депо,с ксенон китайски 5300К,на дългите с 6000К ксенон.Не съм особено очарован от светенето на късите,с оглед на мненията които бях чел -"Прогледнах","Не ми трябват дълги" и прочие.Не знам дали в мене е проблема,но наистина не съм особено доволен.Че има разлика има,но може би е 1/10 по-добре от като беше ксенона на рефлектора.Може и аз да си набивам филма,за това е добре да има и снимки,не че се придобива кардинална представа,но поне повърхностна.
Също,бих помолил някой ако има техника,не за реглаж,а за измерване интензитета на фаровете (ако изобщо има такава),да се разкрие

,с удоволствие бих го посетил,поне да каже дали си въобразявам и всичко е наред или има проблем.Особена молба имам,за тези с фарове Депо,да пуснат по една снимка.