VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
kat007
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU

Re: VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"

Мнениеот kat007 » Нед 22 май 2011 22:46

:D На мен определено МНОГО ми хареса :) ! Всичко беше на ниво!!! мн добра организация ...абе с две думи :arrow: БЕШЕ СУПЕР :beer :!:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Нед 22 май 2011 22:47

Изчакайте поне да се приберат хората, да отпочинат от трантуването и ще ги публикуват.

Потребителски аватар
koko_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koko_GTI » Нед 22 май 2011 22:58

съжалявам че неможах да присъствам на това хубаво мероприятие , но така се случи че нямаше как да дойда . иначе не се и съмнявам в това, че всичко е било на супер ниво. ще гледам снимките и ще се наслаждавам на купона :)

Потребителски аватар
dangi_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dangi_ » Пон 23 май 2011 8:10

И на мене много ми хареса :)))
Особенно как бяха наредени колите по ред на номерата !
Даже момчето което беше там ме посрещна с думите:
-Евала Колега щом се сети да паркираш до четворките без да ти казвам.....Нямам Думи :)
А ....... и една чанта си намерихме с Arni74 ,пълна с документи,пари+няколко телефона и понеже сме доблестни и честни мъже ,я занесохме на Бате Здравко-водещия да я върнем на момчето,което беше от Пловдив.
За благодарност ни почерпи по биричка :)
Ако прочете това , да драсне някое лично ;)))
Поздрави !!!
:обичам ви

Потребителски аватар
JoroKN
Автомобил: Vw Golf MK6
Двигател: CBAB - 2010

Мнениеот JoroKN » Пон 23 май 2011 9:08

И на мен страшно много ми хареса всичко освен жегата :|
Аз си направих страшен кеф :yahoo:

Потребителски аватар
kolbasara
Автомобил: Volkswagen Golf mk3
Двигател: ABF-Turbo

Мнениеот kolbasara » Пон 23 май 2011 9:24

Свърши и това събиране на фолксваген прекарах два незабравими дни с приятели запознах се и с нови,за мене това беше трети събор на Калояново и смея да твърдя,че беше наи добре организирания от тези до сега на които съм бил.Искам да Благодаря на всички които се пържиха два,а някои и три дни за да може хората да покарат на пистата,Благодаря на всички организатори
Специални благодарности на Краси/neon/ и на Paco за хубавото возене просто не знам навигаторите как четат по време на движение на колата просто не ми се слизаше от колата
Благодаря и на Сашо/sashobas/ за измиването на колата ми,за хубавите снимки
п.п.Благодаря на всички които останаха до края и изгоряха като мене не можах да спя тази нощ
Благодаря ви момчета/Дидо,Сашо,Вальо,Стефан,Ники и жена му Манушка и на всички с които прекарахме два специални дни
:обичам ви :обичам ви :обичам ви

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Пон 23 май 2011 10:10

mitko_pi4a_lc написа:става въпрос за класовете,неможе абф който трябва да е в клас среден по принцип да се мести в голям там кадето са само турбо коли и така на татака
и причината заради която ме изместиха беше че сам с заварян смукателен колектор.....пълни глупости просто така наре4ената комисия се заядоха с мен и ми развалиха целия събор пак колко пари се набутах да доида за този дето духа.
според мен маи някои хора си бутаха техни хора....ама както и да е

Приятел, понеже аз съм от организаторите и имам много добри наблюдения върху цялото мероприятие, искам да ти кажа на тебе, а и на всички останали фенове, които имат някакви съмнения относно честността и обективността на техническата комисия или на шефа на състезанието, няколко неща:
Двете момчета от Техническата комисия ги познавам лично, те не са се пускали на писта с техните автомобили, нямат интерес към състезание и време. Те вършеха тази работа, защото са инженери, разбират от автомобили и са технически грамотни да могат да преценят какви промени има по автомобила, като го погледнат. Те даже не познават една огромна част от състезателите и изобщо не ги интересуват какви резултати ще дадат и как ще се представят. Единственото което ги интересува е да видят пожарогасителя и изолирана клема на акумулатора (правила на самата писта!) и да сравнят автомобилите с техническите изисквания за класове. Тези класове са описани много добре още преди състезанието, там пише че еди каква си модификация е за еди кой си клас. Това са класовете, това са правилата, като в случая не наблягайте на това дали са перфектно измислени, а на това че важат за ВСИЧКИ. Ако тебе са те пратили в по-горен заради нещо, то и Пешо също ще отиде там за друго нещо.
Искам да кажа и още едно важно нещо, което да го разберете всички веднъж за винаги: Няма "наши хора и ваши хора". Всички (с малки изключения mhihi ) сте НАШИ хора. Ние сме се събрали 20-25 човека от Клуба и отидохме за да организираме един ден на писта за фенове на марката, за Вас, нито сме получавали заплати за това, почти по цял ден сме тичали в дасиевемамата и жегата по организацията и сме оправяли много проблемчета, за които даже не сте и разбрали, за да може всеки да види зеленото знаме и с пълна газ да излезе на пистата да покара.
И още нещо, помислете логично, за какво да бутаме тези "наши хора" да печелят, за стека енергийна напитка като награда ли, като за членовете на клуба имаше безплатни по цял ден, за купата и медала ли, като веднага мога да ви поръчам по един с какъвто надпис искате за 15 лв. Вие за това ли сте дошли, да си ръчкате колата с риск да се счупи я мотор, я нещо друго (100тици лева разходи) за да спечелите ваучер за 50 лв.? Не мисля, според мене сте дошли за да изпитате тръпката да карате на ръба на физическите правила, да чуете как ви свистят гумите на всеки завой, да се потите и да държите до болка волана наближавайки следващия завой и мислейки кога най-късно да натиснете спирачка и каква траектория да изберете. За това сме се събрали!

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 23 май 2011 10:45

Понякога си мисля, че 80% от потребителите на тоя форум мрънкат. Аре дръжте се като мъже един път поне и стига се ревали. Единия реве, че класовете не били наред, другия реве, че бил организатор, третия им се обяснява и на двамата. Ше има ли поне един събор без циврене и обяснения? Се едно съм в бегемама копеле, честно.

Не вярвам да има човек отишъл на събора, за да печели купи и медали от пластмаса. Не ми се иска да вярвам, че има такива. Не вярвам и че някой от организаторите е бил там, за да му благодарят после тука и да му пишат евангелия и да го съжаляват, че е бил под слънцето. Не ми се иска да вярвам, че има такива. Направили са го щото това е било редното за тях и им е било приятно да бъдат сред коли.

Потребителски аватар
Ivo_W12
Автомобил: Golf 4
Двигател:

Мнениеот Ivo_W12 » Пон 23 май 2011 12:06

Аз тъкмо се прибирам и искам да кажа колко добре си изкарах. Всичко беше много добре организирано. За съжаление неможах да пресъствам и 2-та дни и бях само в Неделя но това което видях ми хареса. Погледах малко състезания , послужах малко силна музика и най-важното за което отивам на всеки събор е да се видя с готини хора обединени от идеята Фолксваген. Няма какво повече да кажа , недоволни и мрънкащи има и виняги ще има по важното е че тези които оценяват какво правят организаторите за нас са наистина много ! Благодаря на всички организатори и хора които се включиха в това мероприятие.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Пон 23 май 2011 12:26

Не съм бил на събора тая година, но чета отзивите и мисля, мисля и чета, чета и спирам да мисля... :banghead:
Явно е че се правят подобрения по колите, и след това хората искат да минат метър на огледа, че да може да не ги слагат там където им е мястото, да се изкарат един вид стокови моторите... И да се покажат после колко са бързи с кола дефакто по-силна от тая на опонента си. Браво на тия люде :не:
Сещам се за опция да се спре това, но е бавна, скъпа и не знам до колко ще е оправдана. Един стенд през който да минат всички който имат желание да се гонят, въз основата на резултатите показани там, след това да се оформят класовете и състезателите в тях. Не ми се вижда финансово оправдана тая инвестиция, но поне ще им затвори устата на недоволните.
Аиде останете си със здраве.
Браво на организаторите че все още им се занимава да правят шоу за публика, неоценяваща шоуто.

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Пон 23 май 2011 13:22

Така за кажа и аз мойте впечатления:Много топло бе ... трябваше да пуснете климатиците на пистата mhihi mhihi (това в кръга на шегата).Едно голямо БРАВО на организаторите.Направихте така,че всички да вземем участие,всички да си направим кефа.За сефте стъпвам на пистата можа да кажа,че е нещо страхотно и със сигурност ако имам възможност бих карал пак.За тези който мрънкат - момчета събора е за да си направим шоуто,да се видим,да поговорим кой какво е правил по колата си,а не задължително да спечелим медали и купи.Както каза колегата "ABSOLUT" да съберем другия път по 15 лв и за всички ще има купи.Друг е въпроса,че няма смисъл аз да съм си напомпал колата и да бия VR6 на 400м. и после да говоря,че колата ми е сток ABF,или други такива,няма смисъл просто пуснете се с колите от вашич клас,хем да е честно спрямо другите,хем Вие да си знаете на какво ниво сте.Въпреки,че си счупих скоростите трябва да знаете,че грам не съжелявам,направих си густото,покарах на пистата,другия път пак.Още веднъж БРАВО на всички взели участие в организацията и едно голямо БЛАГОДАРЯ.До нови срещи.
Поздрави

Потребителски аватар
D'oh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот D'oh » Пон 23 май 2011 14:00

с нетърпение ще очаквам по предаването по ХОБИ ТВ (дано да са отразили меропиятието) , тъй като бях на работа и не можах да дойда.... а до колкото на колегата от Лясковец не му прави никаква чест, просто оставете го да си троши главата то ако му е писано ще му дойде ъкъла, ако ли не.... съдба да е :)
ПС : Организаторите винаги се надминават тука!!! ЕВАЛА!

Потребителски аватар
mitaka_gti
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: 1.8 125PS

Мнениеот mitaka_gti » Пон 23 май 2011 14:04

Едно голямо браво на Организаторите. :applause: Бях и двата дни,изкарах си чудесно,запознах се с много нови хора,видях доста интересни коли. :D

Не вярвам да има човек отишъл на събора, за да печели купи и медали от пластмаса. Не ми се иска да вярвам, че има такива.
За съжаление имаше и такива и те бяха за надсвирването.Бях с моя приятел със сребърния голф 4 с 4-те 12-ки,повечето го знаят от Крушуна.Вместо колегите с другите музики да дойдат и да си говориме за музики,седяха отстрани и пращаха "агенти на разузнаване" :не: Накрая при WC-тата се раздаваха пари на съдиите от ЕММА,при влизането на нашата кола се правиха нови настойки на апаратурата за замерване.Ние не сме отишли да се състезаваме,музиката в Голфа е направена за кеф :heavymetal: .Разбирам че колегите си правят реклама на фирмата която им прави музиките и за тях наградата е много важна,но не е това начина. :no-no

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 23 май 2011 14:11

Наградата в кар аудиото беше тениска и шапка на vwclub.bg, както и карта за отстъпка от Маргел.

Основната цел беше всеки да получи шанс да му измерят автомобила професионалисти и то безплатно!

Не зная колко "пари са се раздавали", за да спечелиш тениска и шапка на стойност 17 лв... :screwy

При положение, че това е сертифицирана фирма, не виждам защо завистта отново излиза пред положителните емоции от събора.

Потребителски аватар
vgz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vgz » Пон 23 май 2011 14:22

как не го досрамя някой да вземе на полото резервната гума и другия багаж от закрития парк :screwy mhihi

Върни се в “Организационен”