mitko_pi4a_lc написа:става въпрос за класовете,неможе абф който трябва да е в клас среден по принцип да се мести в голям там кадето са само турбо коли и така на татака
и причината заради която ме изместиха беше че сам с заварян смукателен колектор.....пълни глупости просто така наре4ената комисия се заядоха с мен и ми развалиха целия събор пак колко пари се набутах да доида за този дето духа.
според мен маи някои хора си бутаха техни хора....ама както и да е
Приятел, понеже аз съм от организаторите и имам много добри наблюдения върху цялото мероприятие, искам да ти кажа на тебе, а и на всички останали фенове, които имат някакви съмнения относно честността и обективността на техническата комисия или на шефа на състезанието, няколко неща:
Двете момчета от Техническата комисия ги познавам лично, те не са се пускали на писта с техните автомобили, нямат интерес към състезание и време. Те вършеха тази работа, защото са инженери, разбират от автомобили и са технически грамотни да могат да преценят какви промени има по автомобила, като го погледнат. Те даже не познават една огромна част от състезателите и изобщо не ги интересуват какви резултати ще дадат и как ще се представят. Единственото което ги интересува е да видят пожарогасителя и изолирана клема на акумулатора (правила на самата писта!) и да сравнят автомобилите с техническите изисквания за класове. Тези класове са описани много добре още преди състезанието, там пише че еди каква си модификация е за еди кой си клас. Това са класовете, това са правилата, като в случая не наблягайте на това дали са перфектно измислени, а на това че важат за ВСИЧКИ. Ако тебе са те пратили в по-горен заради нещо, то и Пешо също ще отиде там за друго нещо.
Искам да кажа и още едно важно нещо, което да го разберете всички веднъж за винаги: Няма "наши хора и ваши хора". Всички (с малки изключения

) сте НАШИ хора. Ние сме се събрали 20-25 човека от Клуба и отидохме за да организираме един ден на писта за фенове на марката, за Вас, нито сме получавали заплати за това, почти по цял ден сме тичали в дасиевемамата и жегата по организацията и сме оправяли много проблемчета, за които даже не сте и разбрали, за да може всеки да види зеленото знаме и с пълна газ да излезе на пистата да покара.
И още нещо, помислете логично, за какво да бутаме тези "наши хора" да печелят, за стека енергийна напитка като награда ли, като за членовете на клуба имаше безплатни по цял ден, за купата и медала ли, като веднага мога да ви поръчам по един с какъвто надпис искате за 15 лв. Вие за това ли сте дошли, да си ръчкате колата с риск да се счупи я мотор, я нещо друго (100тици лева разходи) за да спечелите ваучер за 50 лв.? Не мисля, според мене сте дошли за да изпитате тръпката да карате на ръба на физическите правила, да чуете как ви свистят гумите на всеки завой, да се потите и да държите до болка волана наближавайки следващия завой и мислейки кога най-късно да натиснете спирачка и каква траектория да изберете. За това сме се събрали!