VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: VII Национален VW събор - 21 и 22 май 2011 - писта "Дракон"

Мнениеот Vlad777 » Пон 23 май 2011 14:24

vgz написа:как не го досрамя някой да вземе на полото резервната гума и другия багаж от закрития парк :screwy mhihi

:shock :shock :shock

Потребителски аватар
mladennn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladennn » Пон 23 май 2011 14:28

границата как се тълкуват правилата е много тънка и в този момент си мисля че колегат не е бил за горния клас.всички знаем възможностите на атмоесверния тунинг.повечето автомобили не бяха стокови което ги отличваше от написаното (Фабрични) както бе написано в регламента. хаиде да погледнем и др страна пр едно тди 90кс с чип става около 120кс за кой клас е тогава за малак или среден до 150 и как ше разбере вещото лице дали има или няма чип никак освен по 5 метровия пушек отзад.
в краина сметка всички сме отишли да се забавляваме както направих аз покарах на пистата за 1 пат за което сам благодарен на организаторите.

Потребителски аватар
vgz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vgz » Пон 23 май 2011 14:35

точно тва е че подобен събор се прави за кеф и за каране за кеф ... не за болни амбици за места и глупости :) точно за това пуснахме полото 2 класа нагоре за да няма криви физиономии ... ако някой има претенции и амбиции да скокне на калояново на свободно каране или тайм атак за да види колко са сериозни нещата :mrgreen:

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 23 май 2011 14:37

Ivo_W12 написа:... най-важното за което отивам на всеки събор е да се видя с готини хора обединени от идеята Фолксваген. Няма какво повече да кажа , недоволни и мрънкащи има и виняги ще има по важното е че тези които оценяват какво правят организаторите за нас са наистина много ! Благодаря на всички организатори и хора които се включиха в това мероприятие.

Когато всички вземем да мислим по този начин, тогава ще се получи един истински събор :beer

Потребителски аватар
vaskog
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: ASV

Мнениеот vaskog » Пон 23 май 2011 14:59

Тема за снимки няма ли да има?

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пон 23 май 2011 15:15

vaskog написа:Тема за снимки няма ли да има?

Има :arrow: viewtopic.php?f=77&t=268008&start=0

Потребителски аватар
n-i-k-o
Автомобил: mk2 i passat b3
Двигател: ev 1984 rp 1992

Мнениеот n-i-k-o » Пон 23 май 2011 15:32

mitaka_gti написа:Едно голямо браво на Организаторите. :applause: Бях и двата дни,изкарах си чудесно,запознах се с много нови хора,видях доста интересни коли. :D

Не вярвам да има човек отишъл на събора, за да печели купи и медали от пластмаса. Не ми се иска да вярвам, че има такива.
За съжаление имаше и такива и те бяха за надсвирването.Бях с моя приятел със сребърния голф 4 с 4-те 12-ки,повечето го знаят от Крушуна.Вместо колегите с другите музики да дойдат и да си говориме за музики,седяха отстрани и пращаха "агенти на разузнаване" :не: Накрая при WC-тата се раздаваха пари на съдиите от ЕММА,при влизането на нашата кола се правиха нови настойки на апаратурата за замерване.Ние не сме отишли да се състезаваме,музиката в Голфа е направена за кеф :heavymetal: .Разбирам че колегите си правят реклама на фирмата която им прави музиките и за тях наградата е много важна,но не е това начина. :no-no

разбери че нее важно колко на брой ти са говорителите,а важни са децибелите които правят,хората които спечелиха в кар аудио са мои много добри приятели и засягаш всички нас с изказването си,другото е да на истина са профисионалисти и го доказаха,а също така са и като теб потребители във форума така че не виждам пречка да участват,а относно съдиите не са получили и цент и ако бяха решили твоя приятел могат да го съсипят за инсталация.айде със здраве

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 23 май 2011 15:34

Аз искам да се оплача от този събор.
Искам да се оплача от себе си, защото не свърших почти никаква работа, а накрая си тръгнах преди да са започнали колегите да прибират клубния инвентар.
За наказание на следващия събор, ако сме живи и здрави, и има такъв събор въобще, и аз мога да отида на него, ще застана на входа.
Колеги, още веднъж - извинявайте. Казах ви го и в оная тема - ГОЛЕМИ СТЕ :bowdown :bowdown :bowdown
Също така искам да се оплача от времето.
Уж дъжд го даваха, пък то едно слънце пекна, опече колегите, дето са навън. Даже и тен не можах да хвана, че бях на закрито...

А на мрънкачите им се смея усилено :063:
Да бяхте бутали в драг със жива сила, да вземете награди, там имаше за всички по сокче. И добре, че имаше, че щях да си изкашлям дробовете след състезанието mhihi

П.П. Тоя, дето е давал парите на журито на кар аудио-то, да не беше със жълта тениска? mhihi Щото да, наистина им платихме, само че да дойдат до Калояново и да мерят музика.

П.П.П. Искам някой мрънкач ако може на следващия събор да стои до Вяра, само това да му е работата, да й държи чадър над главата, за да не слънчаса отново :banghead: Бас ловя, че ще издържи 15 минути и ще почне да мрънка, че му е писнало.

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Пон 23 май 2011 17:24

mk2_Golf83 написа:
GREEN_lADY написа:дооообре беше :mrgreen:

Никаде не те видях,питах за теб и никой не те е виждал ......

Видяхме го :mrgreen: ... за малко :roll: и се изпари... :No

За пръв път присъствам и съм впечатлена от организацията, програмата - всичко. Личеше си, че е вложен много труд и много желание. Жегата ме скапа само да гледам, а на моменти се питах как издържат организаторите и хората в жълти фланелки, които не се спряха да тичат насам-натам дори за миг.

Благодарности! Страхотни сте!

Пиша се доброволка да помагам в случай на необходимост на следващото събитие. : vw fen

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Пон 23 май 2011 19:57

аз не отидох за награди и т.н. затова се пуснах и на свободно каране :) да си направя кефа,да си замеря времето. Събора беше повече от перфектен.
Кажете едно огромно благодаря на организаторите :) :обичам ви

Потребителски аватар
ivchoforever
Автомобил: Passat B3 1992
Двигател: 2.0 115 ADY

Мнениеот ivchoforever » Пон 23 май 2011 20:18

Аз останах доволен от това което видях,макар че бях за първи път на Калояново.Казвам едно голямо Благодаря на организаторите за добре организираното събитие,защото ако не са те да организират такива ценни събития за да се обединяват и уединияват феновете на марката нямаше да сме такъв голям клуб сега!И както са казали колеги по горе недоволни ще има винаги!И също така тези събития са да ни уединияват все повече и все повече да се разраства VW клуба,а не да ходим и да си мерим "пишките" кой е вземал купа или медал и да се перчи (нищо лично към никои!)

П.П А и май е време да се приключат споровете с един :lock:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 23 май 2011 21:38

за съжаление лични проблеми ме спряха, за да дойда
организацията съм уверен, че е била на ниво. Браво!
мрънкалници, депресанти и хора с ниско самочувствие винаги има и ще има. Чета им с усмивка на снизхождение злобните постчета на разсърдени деца. Както винаги съм казвал-направете нещо вие и ни поканете! Преди това, преди да си направил нещо, да си вложил време, парии и желание, имаш право да мръннеш само веднъж и да млъкнеш! Аз така ги разбирам нещата. Нека всеки се замисли кой е, къде е и какво прави, пък после да пише. Негативизма ни прави българи, това е ясно, но нека бъдем и европейци.Критика да, но детско мрънкане на обидено рацерче е смешно в сериозен форум. За децата има тунинг БГ :idea:

Потребителски аватар
rough
Автомобил: New Beetle + VW1300+VW1303
Двигател:

Мнениеот rough » Пон 23 май 2011 23:14

Аз се чувствам измамен...
върнете ми 5та лева...
:screwy :063:

и вземете заключете тая тема че ми цъфнаха хемороидите от глупости...
със сигурност има много недоволни за някои неща и аз съм един от тях
но не повръщам за глупости върху читателите...

по доволен от мероприятие не съм бил отдавна
мерси на накои а на други :beat_butt2

като цяло :applause:

а за вас :beer

Потребителски аватар
VENISH_GOLF_3_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VENISH_GOLF_3_GT » Вто 24 май 2011 0:10

наистина тази година беше много яко.Благодаря на всички които организираха този събор и догодина пак да раздадат като тази :bowdown :bowdown :bowdown

а да кажа и аз ми тя и червената дизелова JETTA-та спокойно можехме да я запишем в среден клас ма каква е тръпката тогава то е ясно че ще бие за това я записахме в големия клас да има тръпка.мотора на джетата е 1.9 турбо дизел с интеркулер без компютър само споменавам защото се приказваше че е TDI мотор

и не разбрах защо на награждаването бяхме само останали ние от Ловеч и от Пловдив извинявам ако е имало и от други места останали,но да се каже реално не повече от 20 човека :roll: ми нали трябва да уважим тези хора дето си потрошиха колите че да ни направят кефа и да се уважат организаторите,които се събраха за една обща снимка и най-малкото което заслужаваха тогава са нашите :applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
TempoTeam
Автомобил: VW Jetta Mk2
Двигател: AFT 1984

Мнениеот TempoTeam » Вто 24 май 2011 0:19

Аз само ще кажа, че беше страхотно. Забавлявахме се максимално. Организацията беше на 6, а за тези почувствали се пренебрегнати ще кажа: научете се да оценявате това което ви е дадено на тепсия. Видях много потни жълти тениски придружени от зачервени лица. Благодарете на тях, те са хора и страхотни ентусиасти. Спрете се заради тях!

Върни се в “Организационен”