Здравейте колеги.Понеже не съм много запознат с усилвателите искам съвет от вас да ме насочите към някой хубав среден клас усилвателче.Занимавам се с мебели и понеже имам познания в тази насока на скоро си сглобих един Басс Бокс(по точно днес

).Дебелината на мерияла е 12мм МДФ,което мисля си е достатъчно здрав материал.Вътре облепих кутията с вата,захванах колоната и пуснах кабелите остана ми само да я тапицирам отвън и съм готов.Дори я пробвахме на едно приятелче на сд-то.Работи си супер но сд-то няма сила да я захрани както трябва.Размерите съм ги взел от този сайт
http://www.ljclub.net/kutii/P-box%2015/box.htm то дори кутия която си сглобих е същата.Басса ми е 15инча нискочестотен,500w max,4om.Според мен няма да е повече от 150w реални,но на мен ми е напълно достатъчна тази мощност.Марката му е Tihony audio.Проблема ми е ,че незнам какъв усилвател да взема,защото да го вържа само на двд-то не върви.На задната кора имам 4ри колони(две 17см и две елипси 6х9)а сега и с тази колона ще стане

затова искам да ви питам какъв усилвател бихте ми препоръчали да мога да вържа 4рите задни колони и баса към него и да си ги "храни" що годе добре,а предната линия да си я оставя на двд-то.Двд-то ми е Санг с параметри : Sang DVD-2685 ресийвър
DVD-2685 ресийвър
-Дистанционно управление
-3.0” TFT LCD дисплей
-4 x 45 W мощност
-AM/FM стерео ресийвър с 30 станции
-CD/CD-R/CD-RW/MP3/WMA/DVD/DIVX/MPEG4
-Fold Down
-Видео изход
Бюджета за усилвател ми е около 100 - 120 лева ясно ми е,че за тези пари няма да си взеха хубав усилвател,но аз не държа да е нов,може и някой втора употреба но запазен.Ако може да ми обясните и какво значи това 2х200,1х500в бридж режим и тези харектиристи за усилвателите,че не са ми много ясни

Ако някаде съм написал някой "бисер" моля да ме извините