Andonov написа:Долната. Но така или иначе е добре да се смени и горната.
Защо долната

Andonov написа:Долната. Но така или иначе е добре да се смени и горната.
nane написа:аз искам да попитам на мен ми тече някаде в задния краи от към трабите за дюзите сменял съм тези на ел.блока на помпата само че незнам от зад как става някои може ли да обясни които е сменял сам без да е ходил на маистор
nane написа:смисал аз питам да не би да има прожинки пластинко и така на татека и като одвия да изкочи и да няма зглобяване иначе и аз сум си сменя двете на ел блока и горе доло се справям ама това ме притеснява дали има нещо специфично
nane написа:смисал аз питам да не би да има прожинки пластинко и така на татека и като одвия да изкочи и да няма зглобяване иначе и аз сум си сменя двете на ел блока и горе доло се справям ама това ме притеснява дали има нещо специфично
nane написа:много мерси колега ето това е отговор а не като някои колеги малко по нагоре предполагам че ще се справя но искам да попитам друго дтрябва ли да свалям главата на блока след като съм сменил там гарнитурите скоро или ще трябва
samo ra4na na zavoite написа:....
Аз бих те посъветвал да смениш само гарнитурите от които имаш теч.Ако ще сменяш само "О" пръстена не е нужно да сваляш нищо по ел блока....
milmar написа:samo ra4na na zavoite написа:....
Аз бих те посъветвал да смениш само гарнитурите от които имаш теч.Ако ще сменяш само "О" пръстена не е нужно да сваляш нищо по ел блока....
От моя опит само мога да дам подкрепа за идеята - сменяй само ,което тече , освен ако не си 199% в произхода на уплътненията . Иначе изглежда логично да се смени всичко , обаче с тези чайници и комшулари на юг като производител ....
Иначе , специално за този пръстен , не виждам как ще стане смяната без да се отвори помпата и отгоре , особенно пък на място ако се прави. Отваря се и отгоре , иначе ако успееш да сглобиш помпата без да гледаш какво става - направо пускай тото
. Като вземат да падат едни пружини , едни ролки , едни аванси ... абсурд ...
samo ra4na na zavoite написа:....
Ако се направи по начина показан на клипчето в по горните мнения става ....
nane написа:значи да я разглобя и от горе така ли по принцип теча ми е от зад на помпата само нямам друг теч за момента
milmar написа:nane написа:значи да я разглобя и от горе така ли по принцип теча ми е от зад на помпата само нямам друг теч за момента
Връщам си думите назад, стига оня метод наистина да е успешен и някой да го е пробвал . Ако е така не разглобявай отгоре ... Но ако прекалиш с развиването и се откачи нещо и като започнеш да стягаш без да виждаш какво става вътре
...
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта