Колеги,
Прецака ми се посочения със стрелката механизъм.
Ако някой знае как се разглобява облегалката на задната седалка (за да го ремонтирам) да помага.
Мерси предварително!
Механизъм задна седалка голф 4
- hobsy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Механизъм задна седалка голф 4
И аз се опитвах да го разглобя но така и не постигнах успех и в крайна сметка просто напръсках обилно с WD40 , раздвижих хубаво и всичко се оправи , поне за сега няма ядове стига проблема да ти е само в спекъл механизъм както беше при мен.
-
MNA
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.6
hobsy написа:И аз се опитвах да го разглобя но така и не постигнах успех и в крайна сметка просто напръсках обилно с WD40 , раздвижих хубаво и всичко се оправи , поне за сега няма ядове стига проблема да ти е само в спекъл механизъм както беше при мен.
На 90%съм сигурен, че е счупен, защото се вдига съвсем спокойно нагоре.
Най-вероятно има начин да се разглоби, щом в етката има отделни компоненти за продан от този механизъм но въпроса е:
Как?
- hobsy
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен се вдигаше даже направо хлапчеше нагоре надолу все едно с нищо не е свързано но просто беше спекло много , първо размърдах механизма вътре с една отверка защото с ръка не успях и понапръсках после пак размърдах и така стана.Опитай първо така нищо ти не коства , гледаш от другото на къде и как се движи механизма и го правиш същото и на повреденото.
Колега, по принцип техническа тема не се ъпва.
Не знам как се разглабя тая седалка, но според ЕТКА се разглабя. Това е което може да помогна.
Не знам как се разглабя тая седалка, но според ЕТКА се разглабя. Това е което може да помогна.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”