stefarata написа:ако са чистак нови и двете бих избрал баварията, а иначе-голфа.
Искаш да кажеш , че бмв-тата са здрави докато не им изтече гаранцията от производителя ли ?

stefarata написа:ако са чистак нови и двете бих избрал баварията, а иначе-голфа.

хайде моля ви се без глупости!
Успех
,да не говорим за смешното табло и простора вътре,като за средно големи китайци
тои е перфектен за теб,при него имаш икономия на гориво на резервни 4асти,данъци,застраховки,отвътре във голфа е по просторно докато във бмв-то мислиш широко оба4е като се ка4иш като във танк и е супер просто
не 4е от вън не е
голфа е колата,VW е марката 
Само се питам, ако беше пуснал тази тема в БМВ форума до какъв извод и избор щеше да стигнеш 
qm_parket написа:Благодаря на всички колега, които се отзоваха. Ще се купува Голф.
). Има доста екземпляри с всички екстри и по нови на години. Примерно JTD, с ел. пакет и климатроник за ~2500, или 1,6 пак с всички екстри за ~1800-2500лв. Ама щом си решил за голфа гледай колкото е възможно за цената да има повече екстри, че това си е дългосрочна инвестиция, и си трябва малко лукс да има, все пак е 21 век tisho_psg написа:Ако нямах Голф 3 щяхте да ме убедите,че голфа има лукса на S-класа,проходимоста на Ланд Круизер и е по-просторен вътре и от Еспейс,а използваните материали вътре са като в Бентли.
Аз бих взел БМВ-то.Въпреки по-евтината подръжка на Голфа.
А този голф с тези стопове ми се напомня на селска каруца (с най-хубави чувства към каруците го казвам)
Да не говорим за гниещите Голф 3-ки,които все по-често виждам всеки ден 
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта