Второ - малко предистория на въпросите ми. Снощи случайно забелязах, че десния ми стоп не работи (тествах си светлините); естествено крушката се оказа изгоряла; смених я, но покрай това се въодушевих и реших да почопля още тук-там. Това породи и въпросите ми, които илюстрирам с приложената снимка (понеже много от нещата нямам идея как се казват съм ги номерирал по снимката - надявам се Вили да няма нищо против, че съм ползвал неговата, нямах възможност да снимам под капака на моето Поло).
Въпрос 1: на места 1 и 2 на снимката има ръжда (особено 2). Ръждата е само повърхностна, но ме притеснява евентуалното и разпространение. По мое мнение едно добро шкуркане ще я отстрани, а една боя отгоре ще попречи на по-нататъшна поява. Прав ли съм и каква боя да използвам (мисля, че 2 е прекалено горещо място за нормална боя).
Въпрос 2: на място 3 на снимката тръбата ми изглежда твърде смачкана от скобата, която я държи. за какво сужи тази тръба, до какво би могло да доведе пробиването и (има такъв вид, че няма да издържи още дълго), колко би струвала нова, както и с какво би могла да се смени за по-добър вид.
Въпрос 3: на място 4 на снимката липсва кръглата гумичка, която виждам, че я има от другата страна. Предполагам, че функцията и е предпазна, но все пак питам може ли липсата и да доведе до някакви сериозни последствия, спешно ли е поставянето на нова и колко ориентировъчно би струвала.
Ето я и снимката:

Предварително благодаря за съветите.