И на мен ми се прищяха така да станат моите...

sa6o46 написа:колега как успя да го направиш толкова грозен
passatfen написа:но все пак може да ти харесва очертанието на лупата...въпрос на вкус
нямах ефективни дълги светлини.....което като цяло не ми беше проблем защото късите компенсираха доста.....но не можех да святкам на насрещно движещите се идиотите
sa6o46 написа:колега ако за теб практичната страна на нещата е да заслепяваш брутално всяка срещната кола значи имаш право...
това което правиш е абсолютно забранено във всяка бяла държава и кола с такива светлини не би трябвало дори да се допуска на технически преглед...нямах ефективни дълги светлини.....което като цяло не ми беше проблем защото късите компенсираха доста.....но не можех да святкам на насрещно движещите се идиотите
колега ти нямаш ефективни КЪСИ светлини, късите са ти дълги а дългите още по дълги, може би затова "ИДИОТИТЕ" карат срещу теб на дълги, дали те са идиотите или някой друг незнам обаче![]()
![]()
а за естетиката какво да ти кажа, въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъза
sa6o46 написа:колега ти нямаш ефективни КЪСИ светлини, късите са ти дълги а дългите още по дълги, може би затова "ИДИОТИТЕ" карат срещу теб на дълги, дали те са идиотите или някой друг незнам обаче![]()
![]()
а за естетиката какво да ти кажа, въпрос на вкус казало кучето и си облизало гъза
Виж какво ми донесоха онзи ден-
passatfen написа:Виж какво ми донесоха онзи ден-
какво ти хрумна пак със тези фарове![]()
какво да очакваме в следващите дни ?
sa6o46 написа:абе на голфаджиите си ви харесват такива "тунинги" , мен не ме кефат , чисто естетически ме дразнат като видя такава кола и ми се иска да не съм я поглеждал...
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 16 госта