Верно в блендата между мигача и фарчето за мъгла ще стане, но как ще приемат куките модификацията незнам. Мислех и за очите на ангела но нещо не ми допада
Последна промяна от passat_rs на Вто 23 авг 2011 11:13, променено общо 1 път.
Ами аз съм с Джетта Мк2 и габаритът ми е в мигача. Свети доста слабо, през деня даже не се вижда. А нощем като се пусне мигачът изпъква толкоз много пред габарита, че реално трябва да си кьорав, за да не направиш разлика. Досега не съм имал проблеми с куките
в Стрелча има една фирма която поставя ново покритие, и е на доста прилична цена. На моите им смених покритиято преди 18 месеца. До момента няма никакви следи от ново изностване
С пълнеш за PVC дограма, изстъргах фибрана по средата после в фурната да омекне с тиксо надих маркуа на прахосмукачката за рефлектора и наложих отгоре пвц-то и пуснах да смуе по малко. Трябва да се внимава понякога засмуква повече от очакваното
stefan4o написа:Щото виж му стъклото пред лупата. Там трябва да е гладко, без оребрения.
също така оребренията променят и фокуса на лупата те като поставя джама отпред и почва да заслепява отсреща идващите затова си ги натроих според стъклата тоест оребренията