joker написа:Haralampi написа:[
Градски разход е невъзможно да се сравнява дори и само в София... камо ли Варна със София :roll:
Моя в София е обикновено в интервала 7-12... именно в зависимост от трасето
Абе вие софиянци що си мислите,че "от Искъро по длибоко нема"!!!

...знаете ли какво е движението във Варна първо в пиковите часове и второ през лятото когато Варна нараства поне 2-3 пъти...и всичката гмеж се е изръсила с колите си!!!...а знаете ли колко по-зле е регулирано движението....а като тръгнат кортежите на VIP-овете...!Ами нали на мен това ми е и най-голямата болка...че почваме да приличаме на София...язък за хубавия ни град!От личен опит установих,че държиш ли дизела около 1400-1500 об разходът винаги е учудващо малък...единственият кусур е,че поне един път на седмицата трябва за кратко да "продухаш" турбината...но това не дава,кой знае колко отражение на разхода...
Ти знаеш ли кво е да вървиш по улицата и да чуваш само говор дето няма капка общо с този, с който си отрасъл?

София по празниците е милион... а между празници - 3 милиона! Въобще не си и помисляй да правиш сравнение с Варна моля те, щото следващия път като чуя някой да говори на Майна и на Лйек ще ги пращам да седят пред теб на твоя светофар, а не на моя

И тогава сравнявай разход
Аз само лятото съм бил във Варна и ако това наричаш "движение" направо ти завиждам в останалото време

Явно е направо извънградско

Както и да е. Просто вметнах, щото сравнението е смешно