Какво да сменя и колко долара ще излезе

dobo05 написа:не ме разбирате явно- паля колата на бензиностанция слизах и гледах нещо в багажника качвам се и забравих че съм запалил преди да сляза и завартях без да искам. Несъм толкова тъп че да "дозапалвам"

dobo05 написа:не ме разбирате явно- паля колата на бензиностанция слизах и гледах нещо в багажника качвам се и забравих че съм запалил преди да сляза и завартях без да искам. Несъм толкова тъп че да "дозапалвам"

4i4o-dido написа:dobo05 написа:не ме разбирате явно- паля колата на бензиностанция слизах и гледах нещо в багажника качвам се и забравих че съм запалил преди да сляза и завартях без да искам. Несъм толкова тъп че да "дозапалвам"
Не ти е в ред патронника на ключа за палене.Не можеш да въртиш повторно без да си върнал ключа.
Точно това отличава Поло от Жигули. И аз мисля че темата е от типа "Задай питане за невъзможна ситуация"Bobi_S13 написа:той не е завъртял наново, просто е преместил ключа още малко... посока на заплаване...
Абе Bobi_S13, ако всичко е ОК неможе да завърти стартера,колкото и да го е преместил-има блокировка

4i4o-dido написа:Bobi_S13 написа:той не е завъртял наново, просто е преместил ключа още малко... посока на заплаване...
Абе Bobi_S13, ако всичко е ОК неможе да завърти стартера,колкото и да го е преместил-има блокировка
![]()

Bobi_S13 написа:на всяка една кола на която съм се качвал през живота си, го е правило тоя номер и се е чувало тоя звук. А колите които съм карал не са малко.
Според вас и аз имам проблем в колата от 3години? Да не говоря за колата на бащата която сигурно има проблем от 10год.
п.п. не претендирам, че съм прав. Просто изказвам моето наблюдение над нещата. Да не разберете думите ми погрешно, като заяждане. Няма такова нещо.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта