Браво колега

Toledo написа:А една молба за съвет и от мен : накратко, на 21.08 ми изтича срокът на валидност на книжката. Отидох миналата седмица в КАТ прилежно със снимки и медицинско и хоп ново двайсе - понеже книжката ми е издавана отдавна в провинцията, сега само пуснах молба до шефа на съответното РПУ да ми прехвърли картотеката /?/ в София и след поне около месец /!?!/ мога да подам документи за нова книжка. И въпросът ми е как да карам дотогава : без книжка и да казвам, че не я нося като им давам 10-20лв /?/ или с изтеклата книжка като им давам може би повече ? Някой да знае какви са глобите и в двата случая ? Pichaga pls !
.Да миналата година ме хванаха до Плевен с превишена скорост и със старакнижка и актовете ми са следните мисля че за скороста ми взеха 4 или 6 точки и 30лв а за старата книжка акта беше 150лв.Така че си помисли как ше караш защото ми обясниха че въпреки че ми пишат акт за книжката ако ме спрат други полицай след 100м,пак ше има акт.Toledo написа:А една молба за съвет и от мен : накратко, на 21.08 ми изтича срокът на валидност на книжката. Отидох миналата седмица в КАТ прилежно със снимки и медицинско и хоп ново двайсе - понеже книжката ми е издавана отдавна в провинцията, сега само пуснах молба до шефа на съответното РПУ да ми прехвърли картотеката /?/ в София и след поне около месец /!?!/ мога да подам документи за нова книжка. И въпросът ми е как да карам дотогава : без книжка и да казвам, че не я нося като им давам 10-20лв /?/ или с изтеклата книжка като им давам може би повече ? Някой да знае какви са глобите и в двата случая ? Pichaga pls !
4ep написа:bbaev написа:но си имам принципи и на катаджия стотинка няма да дам на ръка.
Браво колега, аз го практикувам откакто карам 20г. вече макар, че изключително рядко го чувам от колега. Евала, не съжалявай.
Имат си ведомости и заплати, които НИЕ им плащаме.
bbaev написа:stivi, ако съм виновен, съм готов да си понеса последствията. Правилата са си правила ...
klisurov написа:За скоростта: моля се на Бога, такива "разбирачи" да са далеч от мен!!! Май са прави хората, че нямаш ли поне една катастрофа, не си шофьор. След като 1992 г. излетях при дъжд на завой и скъсах преден носач на Opel Kadett, разбрах, че е по-важно да стигна, а не за колко време ще стигна.
След като "повозих" едно хлапе на предния калник (слава Богу, че нищо му нямаша), разбрах, че в населено място и 40 km/h е много.
населено място: 40, max 50 km/h;
междуградско: max 100 km/h;
магистрала: max 130 km/h.
И това не заради КАТ или защото колата не може, просто возя двете СИ деца, а и на ПЪТЯ ИМА И ДРУГИ ХОРА!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 98 госта