4 motion гасне
-
- Автомобил: Pasat B5 4motion
- Двигател: ATJ 2000
4 motion гасне
Колеги искам да попитам нормално ли е когато изключа от скорост и пусна колата по инерция да гасне двигателя Досега не бях го правил но днес преди да спра имаше лек наклон и реших до там да стигна по инерция но изгасна след което с мног вьртене едва запали След като трьгнах нарочно повторих сьщото упражнение и резултатьт беше сьщия гасне и много трудно пали все едно че е игорена всичката нафта от трьбопроводите и трябва наново да подкачва Забравих да пиша колата е Пасат В5 с двигател АТЖ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 4 motion гасне
Кога последно си сменял горивния филтър?
-
jollycatman написа:Кога последно си сменял горивния филтър?
преди 1000км
-
- Автомобил:
- Двигател:
mihni1 написа:Колеги искам да попитам нормално ли е когато изключа от скорост и пусна колата по инерция да гасне двигателя Досега не бях го правил но днес преди да спра имаше лек наклон и реших до там да стигна по инерция но изгасна след което с мног вьртене едва запали След като трьгнах нарочно повторих сьщото упражнение и резултатьт беше сьщия гасне и много трудно пали все едно че е игорена всичката нафта от трьбопроводите и трябва наново да подкачва Забравих да пиша колата е Пасат В5 с двигател АТЖ
При натоварен мотор има ли придръпване от време на време?
-
Zinoto написа:mihni1 написа:Колеги искам да попитам нормално ли е когато изключа от скорост и пусна колата по инерция да гасне двигателя Досега не бях го правил но днес преди да спра имаше лек наклон и реших до там да стигна по инерция но изгасна след което с мног вьртене едва запали След като трьгнах нарочно повторих сьщото упражнение и резултатьт беше сьщия гасне и много трудно пали все едно че е игорена всичката нафта от трьбопроводите и трябва наново да подкачва Забравих да пиша колата е Пасат В5 с двигател АТЖ
При натоварен мотор има ли придръпване от време на време?
не
-
- Автомобил:
- Двигател:
Следващия път като изгасне преди да запалиш погледни във филтъра какво е нивото на нафтата - трябва да е догоре.
- rocky
- Автомобил:
- Двигател:
и на мен ми се случва на голф (ASZ) примерно когато карам на 3-та бавно с около 1400-1500 оборота и натисна съединителя евентуално да превключа на 2-ра... случва ми се дори и когато карам на 2-ра и искам да спря при натискане на съединителя ми гасне, но не винаги
а иначе колата си вървии нормално!

Върни се в “Дизелови агрегати”