4 motion гасне

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
mihni1
Автомобил: Pasat B5 4motion
Двигател: ATJ 2000

4 motion гасне

Мнениеот mihni1 » Пет 17 юни 2011 16:09

Колеги искам да попитам нормално ли е когато изключа от скорост и пусна колата по инерция да гасне двигателя Досега не бях го правил но днес преди да спра имаше лек наклон и реших до там да стигна по инерция но изгасна след което с мног вьртене едва запали След като трьгнах нарочно повторих сьщото упражнение и резултатьт беше сьщия гасне и много трудно пали все едно че е игорена всичката нафта от трьбопроводите и трябва наново да подкачва Забравих да пиша колата е Пасат В5 с двигател АТЖ

jollycatman
Автомобил:
Двигател:

Re: 4 motion гасне

Мнениеот jollycatman » Пет 17 юни 2011 19:31

Кога последно си сменял горивния филтър?

mihni1

Мнениеот mihni1 » Пет 17 юни 2011 19:47

jollycatman написа:Кога последно си сменял горивния филтър?

преди 1000км

Zinoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zinoto » Пет 17 юни 2011 20:50

mihni1 написа:Колеги искам да попитам нормално ли е когато изключа от скорост и пусна колата по инерция да гасне двигателя Досега не бях го правил но днес преди да спра имаше лек наклон и реших до там да стигна по инерция но изгасна след което с мног вьртене едва запали След като трьгнах нарочно повторих сьщото упражнение и резултатьт беше сьщия гасне и много трудно пали все едно че е игорена всичката нафта от трьбопроводите и трябва наново да подкачва Забравих да пиша колата е Пасат В5 с двигател АТЖ

При натоварен мотор има ли придръпване от време на време?

mihni1

Мнениеот mihni1 » Пет 17 юни 2011 21:22

Zinoto написа:
mihni1 написа:Колеги искам да попитам нормално ли е когато изключа от скорост и пусна колата по инерция да гасне двигателя Досега не бях го правил но днес преди да спра имаше лек наклон и реших до там да стигна по инерция но изгасна след което с мног вьртене едва запали След като трьгнах нарочно повторих сьщото упражнение и резултатьт беше сьщия гасне и много трудно пали все едно че е игорена всичката нафта от трьбопроводите и трябва наново да подкачва Забравих да пиша колата е Пасат В5 с двигател АТЖ

При натоварен мотор има ли придръпване от време на време?

не

jollycatman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jollycatman » Съб 18 юни 2011 9:37

Следващия път като изгасне преди да запалиш погледни във филтъра какво е нивото на нафтата - трябва да е догоре.

Потребителски аватар
rocky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rocky » Нед 19 юни 2011 2:20

и на мен ми се случва на голф (ASZ) примерно когато карам на 3-та бавно с около 1400-1500 оборота и натисна съединителя евентуално да превключа на 2-ра... случва ми се дори и когато карам на 2-ра и искам да спря при натискане на съединителя ми гасне, но не винаги :talk: а иначе колата си вървии нормално!

Върни се в “Дизелови агрегати”