genov1 написа:AEG до колкото знам са най-добрите
Тук си в лека заблуда, колега. То и някои от нас си мислят, че VW са най-добрите коли, ама не е така.

genov1 написа:AEG до колкото знам са най-добрите
KirilGeorgiev написа:Много са добри мойта сама иска да простира а е за вграждане и би трябвало да не помръдва От сервиза ми обясниха че плочките ми били много гладки и затова се движелаТа да знаете АЕG да не си купувате
connor cane написа:KirilGeorgiev написа:Много са добри мойта сама иска да простира а е за вграждане и би трябвало да не помръдва От сервиза ми обясниха че плочките ми били много гладки и затова се движелаТа да знаете АЕG да не си купувате
Това е супер глупаво оправдание според мен...какяо означава "гладки плочки" - пълни глупости - защо не напишеш оплакване - до вносителя или направо до централата на АЕГ - ако искаш, мога да помогна с превод на писмото на немски или английски - по твой избор.![]()
Това е фирма с дългогодишни традиции и изграден сериозен имидж - едва ли ще оставят нещата така - някакви мързеливи сервизджии да оправдават некомпетентността си с "гладки плочки".![]()
fox_vt написа:Не искам да прозвучи като реклама но на нашата пералня гледката за в момента е такава и нито при пране нито при центрофуга няма и милиметър клатене и падане на нещо.
Sunny написа:off topic: Лире, и ние къщи храним, ако не се чупеха щяхме от глад да измрем![]()
P.S. Обади се, като харесаш новата да оправим цена!
L&R написа:Ariston на ~ 5г., използвана с прах
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта