Та вчера пътувам за към работата ми и си шофирам Голчето спокойно а пред мен се влачат два камиона . Първоначално помислих , че се теглят . Минаваме през едно кръстовище и всички свиваме на дясно при което вече излизайки от кръстовището и почвайки да се движим по пътя аз решавам да ги изпреваря защото пъплеха едвам ,едвам. Бях на втора и се изнасям почвам да изпреварвам пътя хубав , чест и вече съм се изравнил почти с кабината на камиона пред мен когато този пед....раст, тръгна и той да изпреварва камиона пред него . При което виждайки , че ще ме размаже извих волана , натиснах спирачките обаче в крайна сметка се джаснах в бордюра . Резултата беше , смазана джанта , преебана гума и после забелязах , че и волана се е изчепил на една страна . Разсвирих се и оня спря , викам му к'во правиш бре ти гледаш ли в огледалата . Тоя ми вика гледам . Викам са ше ми платиш а оня се ослушва и вика аз си тръгвам . Ей побеснях и щях да го пребия , но му гепих само ключовете и викам никъде нема да ходиш . Та се стигна до КАТ, и точно тук останах поразен . Писаха ми акт за несъобразена скорост , а на онзи дебил нищо . И що ???? Щото от закона била отпаднала точката за спасителна маневра . Щели да го ши........ат само ако сме се били ударили .
Та хем си преебах колата , хем и акт ми написаха .
Ми ще си купя камион ще си връткам завои , ще изхвърлям хора от пътя и ако никой не се удари в мен аз ще съм невинен !!!!!!!

P.S. На никой да не му се случва , но при подобно положение ,а и ако нямате застраховка както съм аз май е по-добре да си отидеш и да си ближеш раните или да си го изкараш на виновния според теб .