Е,Джими,същата работа е под моето място,другите са с по-дълбок слой почва,точно където е моята колибка е т.нар. каменисто слюдеста а.к.а. леска.Багетите-да,същото (багета на френски е франзела и като ми каза един старикс,че щял да ми търси вода с багети,познай каква картинка ми излезе в главата,беловлас,очилат старец,очилата с дебела тъмна рамка,облечен с манта от някое предприятие,в което е работил преди 2 века и държи франзели в ръцете си

) До моята ходих 2 години с пасата,сега си взех и една нива,че не исках да се разделям с ветровития.Ти да не си го продал твоя ?
Иначе,Крис,то е ясно вече,че там ток няма да има,ама нали казах,че и аз хляб трябва да ям

Едно време им досвидя на всички,сега да си блъскат кратуните.Така стана и за пътя,искаха да го заравнят и да ударят една трамбовка и върху нея 5 см асфалт,искаха за няма 2 км,по 1000 лв. и общината щяла да поеме останалото,защото тоя път не бил нужен на никого (да бе) и нямал пряко отношение към общината,но видиш ли,било обирджийско да се дадат към 50 000 лв. (около 2001-2002) за асфалтов път.За това сега там само фронтери,витари,ниви и пасат.