yurisv написа:Абсолютно си прав! Аз избрах Пасата точно заради евтината подръжка, и за това, че е голям (иначе най-вероятно щях да взема Голф) Сега само да се стабилизирам малко от към финанси и ще почвам да те догонвам
slenkone написа:Аз взех да ставам нахален нещо, ама видях, че си си сменял крушката на врътките на парното и искам да попитам от къде мога да си купя такава, защото от няколко дни обикалям по бензиностанции, Практикер и навсякъде ми казват, че нямат толкова малки.Мерси предварително.
vackooo написа:понеже не видях колегата за коя точно лампичка говори,но каквато и да е мога да му кажа да провери във викиват щом е от Пловдив.Магазина е разделен на две викиват си продават колони и щуротий,а точно до него в ляво от входа има магазин само за диоди лампи и всякакви осветителни тела,който пак е към викиват
П.п Дано съм бил полезен и сори към Асен за офф-а
al3x4o написа:На пазаp в Лидл а ?
nokiangage написа: да се надявам следващите снимки да са изненада...![]()
iliankocov написа:АОйде деее, от кога я чакаме тая изненада![]()
![]()
nokiangage написа:iliankocov написа:АОйде деее, от кога я чакаме тая изненада![]()
![]()
А пък ако знаеш аз колко искам да стане...ама все метеорологичните условия или времето/ангажиментите ми се променят, има време - скоро идва отпуската и ще се развихрим![]()
И малко офф, няма изобщо VW-та пред квартирата ми на улицата...![]()
По-интересното е, че средната възраст на шофьорите на тези 4 коли сигурно е 50 години, и то защото аз смъквам с моите 24. Яд ме е, че не сме всички на снимката, липсват още едно Поло и един Пасат...за да бъде отбора пълен: VW RULEZ! Поздрави
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 85 госта