yurisv написа:Абсолютно си прав! Аз избрах Пасата точно заради евтината подръжка, и за това, че е голям (иначе най-вероятно щях да взема Голф

) Сега само да се стабилизирам малко от към финанси и ще почвам да те догонвам

Стискам палци, хубавото е, че си купил скоро колата и вече имаш регистрация тук, а на мен смотания тооолкова време ми отне да стигна до този линк vwclub.bg, че чак ме е яд...

Има доста теми и колеги, които могат да помагат за каквото и да е, хубаво и полезно е за идеи за нещо или решения на проблеми!
slenkone написа:Аз взех да ставам нахален нещо, ама видях, че си си сменял крушката на врътките на парното и искам да попитам от къде мога да си купя такава, защото от няколко дни обикалям по бензиностанции, Практикер и навсякъде ми казват, че нямат толкова малки.

Мерси предварително.
А ти пък нахален си ставал

...няма проблем дори ще се радвам да помогна, нали сме се сбрали да си помагаме, гледам че колега си от Пловдив, аз моята я купих от специализиран магазин за авточасти учудващо в Свищов

. Потърси такъв магазин примерно Евро007 или подобни профилирани и най-добре първо си издърпай средната "врътка" и извади крушката за да имаш точния размер. Около лев и нещо би трябвало да бъде макс и после по обратния ред.