paco написа:brabus написа:2,1 liter ABF whit 203 HP 255,7 nm Torque
Няма частен проект на база АБФ (атмосферен), който дори да се доближава до мотора правен от Lehmann (Golf 3 kit-car 254hp) и това е факт. Мотора е записан в историята като АБФ , но реално в него не е използвано нищо от него.
Малко известен факт е, че Ауди м/у 93’-98’ година разработва атмосферни агрегати 268hp – 311hp. Първия е използван за Audi 80 Quattro STW а последния за Audi A4 BTCC /STW , но никога не са продавани на частни отбори.
Опитвам се да обясня, че няма начин частен отбор или тунинг маниак да налее толкова средства, че да разработи мотор 260hp , за който стана цялата дандания. Тук не се вграждат „стандартни тунинг части” а само спец. разработвани за целта компоненти. Имам информация за повече от 20 състезателни агрегата м/у 86’-99’ и какво е слагано като железа, но почти нищо за това какво е имало в главата...инфото е само за това в блока.
РАСО
Така е колега прав си добре си запознат с тези неща
,може и да бъркам за този сайт дето говора може да няма общо с Киткарите ,но съм сигурен че там се продаваха такива части особено много ми направиха впечатление скоростите, но тъпото в случая е че не си записах името на тунинг фирмата
п.с. аз имам инфромация за частите във главата , но повечето промени са по блока така или иначе
Ако някой иска да види нещо по подробно
влезнете във http://www.vwmotorsport.com/index.asp
там има достатъчно информация

Пак ви питам, ама никой не ми отговаря, къде са астрите? 4х4, турбо, атмосферки, сток, къде са? Аз не ги виждам. Къде са Вектрите 2000, къде са Калибрите ЛЕТ, къде са?