gadenBG написа:Жоромнт
незнам кои е тоя но аз исказвам мнение
вапрос: като е писано да се обесиш можеш ли да се одавиш и ми кажи как ще предотвратиш лошотиите за това казах неизбежно е!!!
П.П > Не се заяждам не ме разбираите погрешно !!
Ще се опитам да синтезирам в един пост.
1. Карал си кола неизрядна без минат преглед и ГО
2. Хванали са те, щото явно си окензал положението,спестяваш и още неща.
3. От т.1 следва, че преди да стане т.2 ти си пикал на книжката си
4. След като т.2 е станала факт, написали са ти акт (който не можеш да платиш, съответно не си патрон, като някой дето кара еС-класа), но ти отново продължаваш по същия начин
5. Щом като изкарваш хляба си с шофьорлък това автоматично значи, че ти си пикаеш и на хляба.
6. В момента вече си пикаеш на живота, както и на този на семейството ти.
7. Най-лошото е, че пикаеш и на живота и безопасността на останалите, щото не си сам на тази планета. Ако си безотговорен към себе си и семейството ти, това не ти дава правото да си безотговорен към останалите край теб.
В заключение ще ти кажа, че ще си намериш майстора - дали ще е рутинна проверка или ще те натресе някоя кака с Q7 отзад, рано или късно. Надявам се това да стане без човешки жертви и когато ти съблекат дори и скъсаната риза от гърба да осъзнаеш всъщност какъв Ганьо си и че съдбата, която те е сполетяла си я предизвикал САМ.
От това по-ясно не мога да ти го кажа

Искам да ти кажа пред всички във форума. Докато плащам данъци в тая държава респ. заплатите на КАТ ще се моля ден по-скоро да си получиш заслуженото, щото аз за разлика от теб искам да живея в по-добра държава, а държавата - това сме ние.