Е, колеги за мен това много ясно илюстрира ползата от форума
За Г2 1,6 Мi или случка на Горубляне....
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
За Г2 1,6 Мi или случка на Горубляне....
Разхождамсе аз значи по автокъщите в Горубляне и зяпам
гледам един Г2, двойка като всяка друга,подминах си нататък, обаче нещо ме впечатли....и се върнах. Гледам на стъклото написал с ОГРОМНИ букви "1,6 Моно инжекция....." Аз не че съм някакъв спец, напротив, обаче бях чел една тема точно по този повод във форума - че такова животно Г2 моно няма..../освен ако не е присадено/ и реших малко да се позабавлявам
Викам на собственика "верно ли е моно", той ми вика "ами моно е, да". После почнах да оглеждам колата критично
и както си му е ред вдигнах капака и го накарах да я припали. После му викам "е, ми че то тва е карбуратор...."
и той взе от десет реки вода да ми носи, че аджеба има комп и кабелите ми показа а аз едва се сдържах да не се изхиля, накрая като му заявих че тва е 2ее тоя се усети че се ебавам и ми каза да го оставя и да продължавам да си зяпам
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Възможно е колеги, както писах по-горе не се смятам за много компетентен, ама пък разпознах 2ее-то, и в това съм сигурен
Последна промяна от Plamen_RI на Чет 24 авг 2006 10:46, променено общо 1 път.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Е добре де.. защо тук http://www.doppel-wobber.de/g2_motor.html няма такова нещо като 1,6 моно???
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:Golf III fan написа:Има Golf II моно , това е Golf II 1.8i CAT, Engine: RP (66 kW/90 HP)
ама не е 1.6
Plamen_VR6 написа:Разхождамсе аз значи по автокъщите в Горубляне и зяпамгледам един Г2, двойка като всяка друга,подминах си нататък, обаче нещо ме впечатли....и се върнах. Гледам на стъклото написал с ОГРОМНИ букви "1,6 Моно инжекция....." Аз не че съм някакъв спец, напротив, обаче бях чел една тема точно по този повод във форума - че такова животно Г2 моно няма..../освен ако не е присадено/ и реших малко да се позабавлявам
Викам на собственика "верно ли е моно", той ми вика "ами моно е, да". После почнах да оглеждам колата критично
и както си му е ред вдигнах капака и го накарах да я припали. После му викам "е, ми че то тва е карбуратор...."
и той взе от десет реки вода да ми носи, че аджеба има комп и кабелите ми показа а аз едва се сдържах да не се изхиля, накрая като му заявих че тва е 2ее тоя се усети че се ебавам и ми каза да го оставя и да продължавам да си зяпам
![]()
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Никси мен пък ме забавляват такива типове, някой път като ми е тъжно намирам си един и започвам да се правя на интересен
Едно не мога да им отрека на тия типове - все едно са братя всичките, може да не са много умни ама пък са страшно хитри
ПС незнам кога и аз ще си изпроса шамарите в некоя автокъща
ПС незнам кога и аз ще си изпроса шамарите в некоя автокъща
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:ВИждал съм с очите си 1.6 моно.. поне 2 голфа именно на горубляне..
и наистина си бяха моно.....
все си мисля че бих разпознал моно от 2ее =;І)
и не беше садено.
Ако му е присадена инжекция от 1.8 РП - няма как да се разбере...
Иначе най-сигурно се разпознава дали е моно или карбуратор - по бензиновата помпа - ако е механична - значи е карбуратор
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”