Е, колеги за мен това много ясно илюстрира ползата от форума

Muncho написа:Golf III fan написа:Има Golf II моно , това е Golf II 1.8i CAT, Engine: RP (66 kW/90 HP)
ама не е 1.6
Plamen_VR6 написа:Разхождамсе аз значи по автокъщите в Горубляне и зяпамгледам един Г2, двойка като всяка друга,подминах си нататък, обаче нещо ме впечатли....и се върнах. Гледам на стъклото написал с ОГРОМНИ букви "1,6 Моно инжекция....." Аз не че съм някакъв спец, напротив, обаче бях чел една тема точно по този повод във форума - че такова животно Г2 моно няма..../освен ако не е присадено/ и реших малко да се позабавлявам
Викам на собственика "верно ли е моно", той ми вика "ами моно е, да". После почнах да оглеждам колата критично
и както си му е ред вдигнах капака и го накарах да я припали. После му викам "е, ми че то тва е карбуратор...."
и той взе от десет реки вода да ми носи, че аджеба има комп и кабелите ми показа а аз едва се сдържах да не се изхиля, накрая като му заявих че тва е 2ее тоя се усети че се ебавам и ми каза да го оставя и да продължавам да си зяпам
![]()
Е, колеги за мен това много ясно илюстрира ползата от форума
wili98 написа:ВИждал съм с очите си 1.6 моно.. поне 2 голфа именно на горубляне..
и наистина си бяха моно.....
все си мисля че бих разпознал моно от 2ее =;І)
и не беше садено.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта