bronzer91 написа:Здравейте , колеги , имам проблем с оборотите на голфчето - 87 г . 1.6 ТД на около 3000 км е след ремонт ( сегменти , гумички на клапаните , биелни лагери ) и така ... Когато карам с нормални обороти 2000/2500/3000 няма проблеми , като имам впредвид плавно подаване на газ ..., но ако дам по-рязко газ и вдигна повече от 3000 оборота , изключа ли от скорост , оборотите ми падат на 500в купето става живо изпитание , " слагам шлемофона и всичко се оправя
" . И така ... като паднат оборотите на 500 кове ги на място без да мърда - това е за около 30сек до минутка или две , след това оборотите започват да се качват постепенно докато стигнат на 900 и всичко се оправя , вдигна ли отново по високи обороти отново същия цирк . Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем или ако имате някакви предположения освен моето че може би ГНП-то ми прави някакви чатмаци . Благодаря предварително
samo ra4na na zavoite написа:bronzer91 написа:Здравейте , колеги , имам проблем с оборотите на голфчето - 87 г . 1.6 ТД на около 3000 км е след ремонт ( сегменти , гумички на клапаните , биелни лагери ) и така ... Когато карам с нормални обороти 2000/2500/3000 няма проблеми , като имам впредвид плавно подаване на газ ..., но ако дам по-рязко газ и вдигна повече от 3000 оборота , изключа ли от скорост , оборотите ми падат на 500в купето става живо изпитание , " слагам шлемофона и всичко се оправя
" . И така ... като паднат оборотите на 500 кове ги на място без да мърда - това е за около 30сек до минутка или две , след това оборотите започват да се качват постепенно докато стигнат на 900 и всичко се оправя , вдигна ли отново по високи обороти отново същия цирк . Сблъсквал ли се е някой с подобен проблем или ако имате някакви предположения освен моето че може би ГНП-то ми прави някакви чатмаци . Благодаря предварително
Колега ако колата пали и върви нормално ,значи помпата е за съвсем фина настройка.Тая настройка ако искаш да си спокоен я направи при добър помпаджия.
bobi_diesel написа:До колкото знам няма стенд за механични помпи.
bronzer91 написа:В нашия град имаме момче което работи много добре , занимава се само с помпи и дори от други градове носят при него за ремонт ... явно и аз ще съм един от всичките постъпили в ателието му ;D
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта