Ем Комплект 33 и одисеята със средното гърне-приключи!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Dimitaki
Автомобил: Mitsubishi Lancer
Двигател: 4G63

Ем Комплект 33 и одисеята със средното гърне-приключи!

Мнениеот Dimitaki » Съб 09 юли 2011 21:42

За съжаление един ГОЛЯМ - за тях.
Историята накратко-след многократни проблеми по генерацията на моята кола-94-та АБФ,все имах проблем със средното гърне-изгаря много бързо и почва да дрънчи.Колектора ми е стоковия,след него има резонатор,средно гърне и крайно.
И реших да пробвам със Ем Комплект-не много наскоро открит,на Сливница,след светофара на Орион.
Отивам,разбираме се за гърнето,сменя се и тръбата от резонатора до средното гърне-няма проблем.
И давам аз парите,доволен че ламаринения звук,ще бъде елиминиран и да-нямаше го вече.
Мина няма и 1 месец и гърнето сдаде багажа-почна да дрънчи и кошмара за мен пак се върна.
Отивам пак там,разбра се че гърнето ще се сменя "по гаранция" само че ще трябва да се смени и резонатора,който аз да си го платя разбира се.Беше ми писнало толкова много,че казвам пак "ок,няма проблем".Оказа се,че нямат наличен резонатор и ще трябва да изчакам към 1 седмица.
И мина седмица,2,3-никой не се обажда.1 момче което работи там е познат на 1 мой колега и му казах да се обади и да провери положението със резонатора-отговора е,че има стока и там ще е и моя велик резонатор.И от този разговор пак никой не се е обаждал.Значи колеги,приятели,нямате си представа колко МНОГО ме изнервя това гърне,като почне да дрънчи след 3000 оборота.
Със 2 думи-който има акъл и разум-не отива там.НЕ съм за парите-168лв. ако трябва да съм точен,нооо само се надявам КОЛА там да НЕ влезе при тях.Благодаря за вниманието :wink:

Последна промяна от Dimitaki на Сря 13 юли 2011 13:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Dimitaki

Re: Ем Комплект 33 и одисеята със средното гърне

Мнениеот Dimitaki » Съб 09 юли 2011 21:50

И да добавя-това е по-забавната част повярвайте ми :lol:
За тези който познават колата ми-Изображение
Да ниска е,но не толкова.Във сервиза,който работя-като ми се наложи да я вдигна,развъртам лапите на крика до долу и проблем никакъв.А те-понеже ги мързеше да ги развъртят.....давай братко за веждите. :banghead:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Съб 09 юли 2011 21:56

Обърни се към колегата kimif2008 -> viewtopic.php?f=60&t=136379&hilit=kimif2008

Потребителски аватар
Dimitaki

Мнениеот Dimitaki » Вто 12 юли 2011 19:11

Благодаря за инфото колега,но на този етап ще карам така.Вече нямам излишни пари да давам за тези неща.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 12 юли 2011 19:37

Само не разбрах защо точно там си решил да отидеш, при положение, че си регистриран тук от 2007 година и четеш отзивите!

Потребителски аватар
Dimitaki

Мнениеот Dimitaki » Сря 13 юли 2011 11:27

Честно казано,рядко се сещам да проверявам във форума за сервизи.
Кофти ситуация е,но няма да им се размине толкова лесно!!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Сря 13 юли 2011 11:52

Dimitaki написа:давай братко за веждите. :banghead:

а ти къде беше когато ти изнасилваха колата?
за гърнетата и емоцийте около тази фирма има писано из нета колкото искаш - само напиши в гоогле "ем Комплект отзиви" или "мнения" и чети
даже в този форум има 2 3 теми с доста плашещо съдържание 18+

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 13 юли 2011 13:02

Не знам честно в кой от сервизите им си ходил, но аз съм супер доволен от работата на сервиза им в ж.к.Дружба2. Миналата седмица пратих мой приятел и той е със същото мнение.

Потребителски аватар
Dimitaki

Мнениеот Dimitaki » Сря 13 юли 2011 13:56

Грешката е и на места моя,за което плащам със това.След последното ми съобщение,отидох до сервиза,беше сменено гърнето и резонатора,който аз си платих.Свършена е работата засега-проблем не отчитам.Лапите на крика бяха свалени до долу,макар че майстора похули "колко мрази ниските коли".
Имайте колеги 1 на ум преди да отидете там.
Сервиза се намира на Сливница-200 метра след Орион,посока за Люлин.
:wink:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Re: Ем Комплект 33 и одисеята със средното гърне-приключи!

Мнениеот neon » Сря 13 юли 2011 15:42

Много мразя мрънкащи "майстори".
Само искам да предупредя, че генерация не се прави на двуколонен подемник, а на канал или четириколонен подемник! Просто когато виси на лапи няма как да се преценят разстоянията от тръбата до моста, от пътя до гърнето и т.н. :wink:

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Сря 13 юли 2011 16:09

neon написа:Много мразя мрънкащи "майстори".
Само искам да предупредя, че генерация не се прави на двуколонен подемник, а на канал или четириколонен подемник! Просто когато виси на лапи няма как да се преценят разстоянията от тръбата до моста, от пътя до гърнето и т.н. :wink:

Еее, ти пък Краси, ...и един мармот завиваше шоколад! mhihi

Те момчетата гледат да вземат 20лв., защо да ти я направят като хората?! :banghead:

Единственото изключение в ЕМК 33 е гореспоменатия колега, който имам честта да познавам лично и ми е пипал по колата няколко пъти.

Е, последния път аз му викам супер стана бе, а той "не, не е след малко ще стане" и си игра да донаглася още 10-тина минути накрайниците на гърнето, че даже и му пръсна задния край с боица... :shock :bowdown Даже имам снимков мат`риал.

02062011043.jpg

02062011042.jpg

0001
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 0001 » Вто 25 окт 2011 17:45

Dimitaki написа:За съжаление един ГОЛЯМ - за тях.
Историята накратко-след многократни проблеми по генерацията на моята кола-94-та АБФ,все имах проблем със средното гърне-изгаря много бързо и почва да дрънчи.Колектора ми е стоковия,след него има резонатор,средно гърне и крайно.
И реших да пробвам със Ем Комплект-не много наскоро открит,на Сливница,след светофара на Орион.
Отивам,разбираме се за гърнето,сменя се и тръбата от резонатора до средното гърне-няма проблем.
И давам аз парите,доволен че ламаринения звук,ще бъде елиминиран и да-нямаше го вече.
Мина няма и 1 месец и гърнето сдаде багажа-почна да дрънчи и кошмара за мен пак се върна.
Отивам пак там,разбра се че гърнето ще се сменя "по гаранция" само че ще трябва да се смени и резонатора,който аз да си го платя разбира се.Беше ми писнало толкова много,че казвам пак "ок,няма проблем".Оказа се,че нямат наличен резонатор и ще трябва да изчакам към 1 седмица.
И мина седмица,2,3-никой не се обажда.1 момче което работи там е познат на 1 мой колега и му казах да се обади и да провери положението със резонатора-отговора е,че има стока и там ще е и моя велик резонатор.И от този разговор пак никой не се е обаждал.Значи колеги,приятели,нямате си представа колко МНОГО ме изнервя това гърне,като почне да дрънчи след 3000 оборота.
Със 2 думи-който има акъл и разум-не отива там.НЕ съм за парите-168лв. ако трябва да съм точен,нооо само се надявам КОЛА там да НЕ влезе при тях.Благодаря за вниманието :wink:

Колега, Колеги,
Зачетох се в написаното и имам забележки по него.
Колата на колегата - автор на поста е СА9438КМ и номера е ясно виден от снимката на колата на колегата.
ТАКАВА КОЛА с такъв номер НИКОГА НЕ Е ВЛИЗАЛА В СЕРВИЗ НА ЕМ КОМПЛЕКТ 33, защото там регистрацията става по номер на автомобил, по име на клиент и по телефонен номер.Не само в този сервиз не е влизала, но и в другите.
Ами сега?
Абсурдна е също информацията , че нямаме резонатори, когато държим по 200-500 на склад във фабриката и по сервизите mhihi mhihi
Абсурдна е цената 168 лева , за задно гърне , средно гърне и резонатор- цената на ауспусите за цялата генерация на колата е доста по низка, но при липсата на кола с таков номер, в нашата документация ....се сещате за какво става въпрос.
Колега, :applause: :applause: що така?
Никой от нашия сервиз не може да си спомни подобен случай, защото това с резонаторите е смешно и невъзможно. :roll:
Извинявам се на "колегата" за това, че излиза наяве факта за една /малка/ лъжа , но той си е публикувал снимката на колата с номерата и не е очаквал че така лесно може да се разбере че лъже.
Не чакам извинение, защото самия аз го поднесох на колегата и на вас, повярвайте ми, не ми е приятно когато някой лъже.
Колега ,сервизът ни цъфти и се разва на клиенти и благодаря и на тези от вас, които не се хващат на приказки като следните:

"Със 2 думи-който има акъл и разум-не отива там.НЕ съм за парите-168лв. ако трябва да съм точен,нооо само се надявам КОЛА там да НЕ влезе при тях."
"Отивам пак там,разбра се че гърнето ще се сменя "по гаранция" само че ще трябва да се смени и резонатора,който аз да си го платя разбира се.Беше ми писнало толкова много,че казвам пак "ок,няма проблем".Оказа се,че нямат наличен резонатор и ще трябва да изчакам към 1 седмица.
И мина седмица,2,3-никой не се обажда.1 момче което работи там е познат на 1 мой колега и му казах да се обади и да провери положението със резонатора-отговора е,че има стока и там ще е и моя велик резонатор.И от този разговор пак никой не се е обаждал.Значи колеги,приятели,нямате си представа колко МНОГО ме изнервя това гърне,като почне да дрънчи след 3000 оборота."
Мноооого, много обстоятелствено....мнооого , някой чакал да му се "обадим"...за един резонатор....
Ще публикувам снимка на няколко резонатора , по долу.

Поздрави от Ем Комплект ...
Прикачени файлове
СЕРВИЗ-ЛЮЛИН-ЕМ КОМПЛЕКТ.jpeg
СЕРВИЗ-ЛЮЛИН-ЕМ КОМПЛЕКТ.jpeg (4.33 KиБ) Видяна 6989 пъти

Последна промяна от 0001 на Вто 25 окт 2011 18:15, променено общо 1 път.

0001
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 0001 » Вто 25 окт 2011 17:58

Dimitaki написа:Грешката е и на места моя,за което плащам със това.След последното ми съобщение,отидох до сервиза,беше сменено гърнето и резонатора,който аз си платих.Свършена е работата засега-проблем не отчитам.Лапите на крика бяха свалени до долу,макар че майстора похули "колко мрази ниските коли".
Имайте колеги 1 на ум преди да отидете там.
Сервиза се намира на Сливница-200 метра след Орион,посока за Люлин.
:wink:

"Оказа се,че нямат наличен резонатор и ще трябва да изчакам към 1 седмица." maikomila maikomila

Колега, ето виж няколкостотин резонатора,които липсват и се порадвай колко са красиви, когато ги няма:
Прикачени файлове
резонатори-1.jpg
резонатори-1.jpg (32.8 KиБ) Видяна 6968 пъти

Последна промяна от 0001 на Вто 25 окт 2011 18:08, променено общо 4 пъти.

orlin4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlin4ooo » Вто 25 окт 2011 17:59

"Абсурдна е цената 168 лева , за задно гърне , средно гърне и резонатор- цената на ауспусите за цялата генерация на колата е доста по низка, но при липсата на кола с таков номер, в нашата документация ....се сещате за какво става въпрос."

До последно не мислех да взимам участие по спора но това изказване ме обиди поради две причини:

1. Само крайно гърне за ГТИ и средно са 150 лева: за справка официален вносител и най-голям дилър на ауспуси за България а именно фирма АСПО. ( сменено от мен преди 2 месеца не вярвам цената да е паднала)
2. С рикс да сбъркам и ако е така се извинявам предварително но Ем комплект не зареждат ли именно от АСПО ? Респективно как така дават цена по ниска от рентабилната ?

0001
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 0001 » Вто 25 окт 2011 18:05

orlin4ooo написа:"Абсурдна е цената 168 лева , за задно гърне , средно гърне и резонатор- цената на ауспусите за цялата генерация на колата е доста по низка, но при липсата на кола с таков номер, в нашата документация ....се сещате за какво става въпрос."

До последно не мислех да взимам участие по спора но това изказване ме обиди поради две причини:

1. Само крайно гърне за ГТИ е 150 лева: за справка официален вносител и най-голям дилър на ауспуси за България а именно фирма АСПО. ( сменено от мен преди 2 месеца не вярвам цената да е паднала)
2. С рикс да сбъркам и ако е така се извинявам предварително но Ем комплект не зареждат ли именно от АСПО ? Респективно как така дават цена по ниска от рентабилната ?

Колега, не се обиждай моля те, не съм писал нещо за теб или против теб,както и не съм ти "приписвал" неща, които не са били никога:

"До последно не мислех да взимам участие по спора но това изказване ме обиди поради две причини:"

Колега,какъв спор, каква обида,когато такава кола не е влизала в наш сервиз.
И моля те , не се обиждай, защото се извиних за това, че такава кола не е влизала в сервиза ни.
Аз не се сърдя за тази лъжа....

Ти не знаеш, колегата също не е знаел, когато е писал , че ауспусите ни са в промоция 20% при поръчка онлайн, за което има линк в този форум:
viewtopic.php?f=48&t=286321

Животът е "одисея" която свършва , чак когато и дойде времето....и която е пълна с много лъжи... :обичам ви :обичам ви

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”