Dimitaki написа:За съжаление един ГОЛЯМ - за тях.
Историята накратко-след многократни проблеми по генерацията на моята кола-94-та АБФ,все имах проблем със средното гърне-изгаря много бързо и почва да дрънчи.Колектора ми е стоковия,след него има резонатор,средно гърне и крайно.
И реших да пробвам със Ем Комплект-не много наскоро открит,на Сливница,след светофара на Орион.
Отивам,разбираме се за гърнето,сменя се и тръбата от резонатора до средното гърне-няма проблем.
И давам аз парите,доволен че ламаринения звук,ще бъде елиминиран и да-нямаше го вече.
Мина няма и 1 месец и гърнето сдаде багажа-почна да дрънчи и кошмара за мен пак се върна.
Отивам пак там,разбра се че гърнето ще се сменя "по гаранция" само че ще трябва да се смени и резонатора,който аз да си го платя разбира се.Беше ми писнало толкова много,че казвам пак "ок,няма проблем".Оказа се,че нямат наличен резонатор и ще трябва да изчакам към 1 седмица.
И мина седмица,2,3-никой не се обажда.1 момче което работи там е познат на 1 мой колега и му казах да се обади и да провери положението със резонатора-отговора е,че има стока и там ще е и моя велик резонатор.И от този разговор пак никой не се е обаждал.Значи колеги,приятели,нямате си представа колко МНОГО ме изнервя това гърне,като почне да дрънчи след 3000 оборота.
Със 2 думи-който има акъл и разум-не отива там.НЕ съм за парите-168лв. ако трябва да съм точен,нооо само се надявам КОЛА там да НЕ влезе при тях.Благодаря за вниманието

Колега, Колеги,
Зачетох се в написаното и имам забележки по него.
Колата на колегата - автор на поста е СА9438КМ и номера е ясно виден от снимката на колата на колегата.
ТАКАВА КОЛА с такъв номер НИКОГА НЕ Е ВЛИЗАЛА В СЕРВИЗ НА ЕМ КОМПЛЕКТ 33, защото там регистрацията става по номер на автомобил, по име на клиент и по телефонен номер.Не само в този сервиз не е влизала, но и в другите.
Ами сега?
Абсурдна е също информацията , че нямаме резонатори, когато държим по 200-500 на склад във фабриката и по сервизите
Абсурдна е цената 168 лева , за задно гърне , средно гърне и резонатор- цената на ауспусите за цялата генерация на колата е доста по низка, но при липсата на кола с таков номер, в нашата документация ....се сещате за какво става въпрос.
Колега,

що така?
Никой от нашия сервиз не може да си спомни подобен случай, защото това с резонаторите е смешно и невъзможно.
Извинявам се на "колегата" за това, че излиза наяве факта за една /малка/ лъжа , но той си е публикувал снимката на колата с номерата и не е очаквал че така лесно може да се разбере че лъже.
Не чакам извинение, защото самия аз го поднесох на колегата и на вас, повярвайте ми, не ми е приятно когато някой лъже.
Колега ,сервизът ни цъфти и се разва на клиенти и благодаря и на тези от вас, които не се хващат на приказки като следните:
"Със 2 думи-който има акъл и разум-не отива там.НЕ съм за парите-168лв. ако трябва да съм точен,нооо само се надявам КОЛА там да НЕ влезе при тях."
"Отивам пак там,разбра се че гърнето ще се сменя "по гаранция" само че ще трябва да се смени и резонатора,който аз да си го платя разбира се.Беше ми писнало толкова много,че казвам пак "ок,няма проблем".Оказа се,че нямат наличен резонатор и ще трябва да изчакам към 1 седмица.
И мина седмица,2,3-никой не се обажда.1 момче което работи там е познат на 1 мой колега и му казах да се обади и да провери положението със резонатора-отговора е,че има стока и там ще е и моя велик резонатор.И от този разговор пак никой не се е обаждал.Значи колеги,приятели,нямате си представа колко МНОГО ме изнервя това гърне,като почне да дрънчи след 3000 оборота."
Мноооого, много обстоятелствено....мнооого , някой чакал да му се "обадим"...за един резонатор....
Ще публикувам снимка на няколко резонатора , по долу.
Поздрави от Ем Комплект ...