Занималня с Passat B3 1990, GT Look, Hella Lippstadt, Borbet
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Моят Б3 1990, вече и GT
Сложихте ли уплътнение на лайсните да не влиза вода ,че ако влиза след време ще стане картинка под тях... иначе се е получило добре. Сложи и някакъв по-силен мотор за да се допълва ГТ изпълнението.
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Пасата е екстра. Ако се чудиш за цветове най-добре разгледай из нета тунинговани пасати. Мое лично мение е, че броните и лайсните трябва да са един цвят с купето...тва сивото и черното нещо не ме грабва. Но важното е ти да си го аресваш 

аз съм ЗА черен ГТ пакет, но на черното купе според мен по-готино ще седят сивичките - контрастират, има няква игра на цветове + тва ще е нещо различно, а не се ли стремим всички към уникалното 
- zzzzzzz
qqqq написа:аз съм ЗА черен ГТ пакет, но на черното купе според мен по-готино ще седят сивичките - контрастират, има няква игра на цветове + тва ще е нещо различно, а не се ли стремим всички към уникалното
Така е, но не тряа се навлиза у тръстиката от уникалност...границата е мноо тънка
По-добре би стояло сиво купе с черен пакет- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
HukuTyY написа:Лично за мен сивите пластмаси,като на снимката която е сложил Асен ще седят много по добре на неговия автомобил,защото е черен и ще има контраст.Пък и черния Гт пакет не върви на черен цвят,защото все едно го няма .... Лично мнение![]()
П.П Пък и такъв Пассат Б3 със сив Гт пакет мисля,че все още няма в форума
И аз съм за контраста, почва много да ми харесва идеята, ама то повечето хора се опитват черни да ги правят, аз сега ще търся как сиви да ги правя
...Луда работа!Stenly написа:Сложихте ли уплътнение на лайсните да не влиза вода ,че ако влиза след време ще стане картинка под тях... иначе се е получило добре. Сложи и някакъв по-силен мотор за да се допълва ГТ изпълнението.
Ами честно колега като вземем предвид старите лайсни и остарели уплътнения, като ги махнахме си е текло вода и е влизало мръсотия, както се вижда на една от снимките и няма грам ръжда за 21 години, иначе сегашните си поиграх да почистя доста добре уплътненията, да ги наместя за да може да прилепнат по-добре към самата повърхност на вратите. А за мотора...още Чип Фууз не ми е отговорил за Overhaulin'
и най вероятно ще си остана с този(дано си работи де), че пък и си харесвам моното...к'во му е, не ми трябват повече от 90 коня засега!zzzzzzz написа: Така е, но не тряа се навлиза у тръстиката от уникалност...границата е мноо тънкаПо-добре би стояло сиво купе с черен пакет
То ясно колега, черния пакет седи доста по-добре на червена/черна/сива/зелена кола ама в случая ще видя какво ще измисля... И се надявам да не вляза "у тръсиката"...
Скоро ще кача снимки на измита кола и лайсни от по-добър ъгъл, че с онзи контражур на последната не съм се справил добре...ама сега работните дни на работа, неделя има рожден ден приятелката и ще имам пътуване към Врачаснко... Поздрави!

- pe6kata
- VW експерт

- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
идеята със сивите лайсни е много добра. пробвай да я развиеш, има потенциал.
пример с кола от тия години... а тия от мерцедес не е като да не умеят да изпипват колите откъм дизайн(и не само, особено пък що се отнася до 124...)

ония ппластмасовите държачи долу на вратите с какво ги залепихте последно и държи ли?
пример с кола от тия години... а тия от мерцедес не е като да не умеят да изпипват колите откъм дизайн(и не само, особено пък що се отнася до 124...)

ония ппластмасовите държачи долу на вратите с какво ги залепихте последно и държи ли?
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
pe6kata написа:
като гледам май са нитовани...
- nokiangage
- Контакти:
pe6kata написа:идеята със сивите лайсни е много добра. пробвай да я развиеш, има потенциал.
Определено съм съгласен, и да си призная много ми харесва съчетанието на цветовете при Бенцовете точно от онези години и може би подсъзнателно съм си "откраднал" идеята
...Все пак мечтата винаги ми е била "прасето" или "пурата"!
Иначе за държачите ги почистих старателно от старото двойнолепещо и с ново такова на 3М ги сложихме и ги опипвам от няколко дена и засега няма проблем нещо да се е надигнало. Времето ще си покаже, пък дори и да се разлепят/охлабят ще ги оправим - вече поне знам технологията...а и колегата, при който ги слагахме е супер коректен и 100% ще помогне!

iliankocov написа:като гледам май са нитовани...
Нитовани са държачите на праговете, вратите не са дупчени - гледахме да бъдат както Ханс ги е направил едно време ...

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
за държачите и аз говорех 

- nokiangage
- Контакти:
Здравейте, има лека козметична промяна по GT пакета - както се вижда на предишните снимки имаше цветова разлика между широките лайсни и моите брони, та реших да я коригирам(засега така, че скоро море иде и да не се излагам по пътя
). Взех Ma Fra Faspoiler и определено останах очарован от резултата.

И разликата...

И 2 снимки от VW срещата в Горталово на 23-24 Юли:

ПС. Самият път до там включваше кал, газене във вода и подобни романтики, но за съжаление там ни валя огрооомен дъжд и като се включи в уравнението и калта по пътя на тръгване картинката беше ужасна - кал по цялата кола и бая в подкалниците, но учудващо след като се прибрах веднага на автомивка и препарата си беше още по колата
, въпреки всичките фактори. Днес отивам да си купя още един флакон...
Скоро излизам в отпуска и се надявам да имам още приятни изненади...Поздрави
!
). Взех Ma Fra Faspoiler и определено останах очарован от резултата.
И разликата...

И 2 снимки от VW срещата в Горталово на 23-24 Юли:

ПС. Самият път до там включваше кал, газене във вода и подобни романтики, но за съжаление там ни валя огрооомен дъжд и като се включи в уравнението и калта по пътя на тръгване картинката беше ужасна - кал по цялата кола и бая в подкалниците, но учудващо след като се прибрах веднага на автомивка и препарата си беше още по колата
Скоро излизам в отпуска и се надявам да имам още приятни изненади...Поздрави
!- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колко е траен ефекта горе долу на тая макина..
- zzzzzzz
Ааааааа такааааааа....кораба-майка ти е станал екстра....от време оно ги харесвам тия крайцери и ти направо ми напомни за тая моя стара либоф... екстра е станало. Схемата дето я показвате с Мерцедеса - черно купе/сиви брони и лайсни има един малък пиниз дето оправя нещата - тънката никелирана лентичка между тях....вярвайте ми ако я няма нещата ше изглеждат доста различно. 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
И така си е добре, с черните. Мерцедесът също е супер, ама е... Мерцедес, както каза колегата по-горе, тая лайсничка май прави нещата да изглеждат ОК там 

- nokiangage
- Контакти:
Stenly написа:Колко е траен ефекта горе долу на тая макина..
Ами колега, вече 3 дена колата седи само на дъжд обаче все още са черни, няма го онзи блясък чак от първия ден, но пък не са и сиви като в началото - определено като съотношение цена/качество си заслужава...
Надявам се да си останат така, сега ще видя до кога ще бъдат така и дали ще има изменение и ще пиша, но за 6 лева всеки месец не ми пречи примерно да се занимавам за по 30 минути. 
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Най-добрият вариант, както някой спомена по-горе - топъл въздух. Тествано но моите брони, които бяха посивели. Стаха чисто черни и ефектът е много по-траен, от всеки един препарат