Sashko_Trg написа: самоче преди да стане това нещо се преминава през една фаза която те удря в ноздрите
Е тъй де нали за тва казвам че напрактика опита мис очи отрицателни резултати
Sashko_Trg написа: самоче преди да стане това нещо се преминава през една фаза която те удря в ноздрите

xalerrelax написа:Дунапрен е от клапите на парното.Ако си само с киматик , сигурно зимата нямаш и хубаво парно.
Оправи ги(като занимавката е голяма) и ще видиш огромна разлика.
Отделно не съм запознат с Голф 4 как е в самата кутия , но на тройките са много важни , защото самата клапа за "топло - студено " е надупкана.
Ако и твоята е такава , ще се промени и работата на климатика лятото.
Обаче фърчи тоя дунапрен из цялото купе. Ще потърся аз тая тема 
Aprilia написа:xalerrelax написа:Дунапрен е от клапите на парното...
Климаторник и зимата си прави вътре фурна, а лятото прави Сибир...
. Вярно почти няма значение дали съм нагласил да духа в краката или на предното стъкло , но топло и студено поне за сега не ми се месят milmar написа:Aprilia написа:xalerrelax написа:Дунапрен е от клапите на парното...
Климаторник и зимата си прави вътре фурна, а лятото прави Сибир...
Първо : колегата ти е казал какво е.
Второ : щом имаш и Африка и Сибир на едно място , просто пускай до край вентилаторите и рано или късно хвърченето ще спре , поне аз така направих. Вярно почти няма значение дали съм нагласил да духа в краката или на предното стъкло , но топло и студено поне за сега не ми се месят
.

Печатна грешка в бързината Aprilia написа:the_tupan написа:milmar написа:Sashko_Trg написа:... Аз като карам, карам на климатик и после направо изгася колата, след това като я запаля и направо духа горещо и след 1 мин. примерно се оправя...
Идеята беше влагата да се изпари възможно най-бързо и да не остава до момента в който ще се изпари сама. Влагата , топлото и прашуляците се оказват добра среда за плесените
. Освен това и алуминия не я харесва , дето някои си мислят , че алуминия не "ръждясва" - оксидира и още как
.
ПП Някои домашни климатици дори си имат такава функция - когато го изключиш (при охлаждане само) външното тяло спира , но вътрешното се обдухва още 5-10 мин .и тогава спира .
Преди малко се прибрах от работа естествено на климатик и понеже и при мен я има гадната миризма, макар и в малка степен реших преди да угася мотора да оставя вентилатора да поработи малко след като спра компресора, и след около минута от дюзите почна да излиза малко пара за около 10-15 секунди и после спря.Това нормално ли е ? При вас така ли е? Иначе с климата нямам абсолютно никакви проблеми след като направих пълна ревизия на системата преди 2 години. Държи налягане, фреон има, компресора работи коректно, въздуха от дюзите излиза на 3 градуса. Мерено преди две седмици.
3 градусаДа не си забравил 1-цата пред 3-ката колега

1,9-2,7 градуса.Който не вярва да дойде да се убеди
Aprilia написа:гледал съм че като пълнят климатици и като сложат термометъра, почне ли да показва 13-15 градуса и приключват с пълненето, та мислех че това е температурата, ама явно съм бил в грешка
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: slavi192 и 69 госта