Не че турбото не е хубаво нещо...

Просто.... според мен е редно да се сравнява обикновен бензин със sdi,а не с tdi.То нетубиниран дизел почти няма по обясними причини.Не че sdi(или аналогични на други марки) е лош мотор,здрав е и икономичен,но за вървене освен да трака друго не прави.А бензина си върви и без турбо доволно.Тди е редно да се сравнява с турбо бензин,или някой компресор.И освен че харчи по-малко друго не му остана на тди.Точно в тази връзка много се дразня на "рейцъри",които се правят на такива с тди,то трака и пуши братче не можеш да му видиш нито номера,нито колата каква му е,дори да не е тди,а друга марка пак същия смях.Както и да е де,отколних се а ти не си казал нищо лошо,просто аз се отклоних малко от темата

agent_kowalski написа:the_tupan както и да еВ смисъл ти не си казал нищо лошо
Просто.... според мен е редно да се сравнява обикновен бензин със sdi,а не с tdi.То нетубиниран дизел почти няма по обясними причини.Не че sdi(или аналогични на други марки) е лош мотор,здрав е и икономичен,но за вървене освен да трака друго не прави.А бензина си върви и без турбо доволно.Тди е редно да се сравнява с турбо бензин,или някой компресор.И освен че харчи по-малко друго не му остана на тди.Точно в тази връзка много се дразня на "рейцъри",които се правят на такива с тди,то трака и пуши братче не можеш да му видиш нито номера,нито колата каква му е,дори да не е тди,а друга марка пак същия смях.Както и да е де,отколних се а ти не си казал нищо лошо,просто аз се отклоних малко от темата
![]()
едит: днеска гледам нафтата 2.50 пак да ни е готино...вече дизеловия автомобил и за икономия на средства не става....
agent_kowalski написа:Е ако ти е наред колата ясно че няма да пуши,но напоследък 7 от 10 дизела пушат яко...нафтата ли е кофти,хората ли не си подържат колите не знам...
Нали като шибнеш газта да изпуши за секунда е ок,ама не постоянно.Оня ден бързам наредил съм се на светофара и тръгвам малко по-бързо ама без да въртя гуми без нищо,просто бързам ,не съм гледал никой,не съм махал на никой..до мене някакво бмв като ме видя че твъгвам бързо газ щеше да се надене в такситата спряли след кръстовището зор да ме мине ...ее такъв обклак метна че ми залютяха очите...дори не му видях номера нито нищо....а то и едва тръгна ,ако бях на бензин нямаше да мине изобщо,а карам 70коня.....
Влез в техния форум. Има един раздел "Страхотни истории". Взимаш едно пакетче семки, почваш да четеш и се държиш някъде здраво да не паднеш от смях. 
bigdady написа:и между 1.9 тди 90; и 2.0 гти 115 с газ. кое е за предпочитане
Ако са на една цена не бих се поколебал за дизел, ако разликата е колкото нов ГИ бих взел бензинката, това ако приемем условно, че и двете коли са в изправно състояние тип "качваш се и караш" 
mania написа:ОФФ:
Във връзка с пушещите дизелазци... Оня ден едно бмв 3 тръгна с плъзгане, а след него един със сеат дизел също завъртя и ето какво остави на пътя... (това е само от ауспуха, камерата ми не е добра, за да покаже и кво причини на въздуха).
,аз хубаво карам голф,ама карам това защото това ми е попаднало и в крайна сметка е здраво и евтино и ме устройва,а не си мисля че е самолет и трябва да засека всеки по пътя с него и да съм пръв на светофара....да не говорим че прехвалените 320ки и другите кочини дето им се радват там толкова и вървят,но това е друга тема,човека питаше какво да си вземе 1.9тди или 2.0 115 а ние му развалихме темата.Колега извинявай 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 67 госта