ПАВЛИН НЕНОВСКИ написа:Не знам дали остана истински фен на ЦСКА, който да успее да запази спокойствие след всичко това, което видя в Белград. Макар че там точно не игра ЦСКА, а ФК Божков. Съвсем наскоро не случайно подхвърлих идеята името на този клуб да се преименува на името на т.н. "едноличен собственик". Защото това подобие на тимче, което цяла България видя на "Мала Маракана", е може би всичко друго, но не и най-титулувания български отбор!
Не мазоли и пришки, а циреи по пръстите ми излизат сигурно вече, когато започвам да пиша за "най-богатия българин" и неговата свита в лицето на Орманджиев, Василев и останалите, тикащи към най-апокалиптични събития клуба от "Армията"...
Няма такъв срам, просто няма! Вече моменти като тези срещу МТК и Омония ми се виждат като див екстаз. Цял мач да си блъска човек главата, няма да намери нормално обяснение за толкова честите метаморфози в Борисовата градина.
Не може да биеш Ливърпул и Байер, а после да те правят на маймуна в мачове срещу Марек, Беласица, Родопа, Локо (Пд)... не може да направиш перфектен тактически мач срещу отбор като Литекс на негов терен, а няколко дни след това срещу някакви селяни от най-забутания град в Сърбия да се гърчиш като настъпена змия...
Този отбор, който игра срещу тези от Кула, не трябваше да продължава напред. За какво беше този гол на Тунчев? Да не би да променя нещо? Или променя... за онези по горните етажи на "Армията"... да продължат да бъдат там... и сигурно ще бъдат още дълго. Особено, ако ЦСКА вземе да влезе в тези групи на УЕФА... тогава ще се появят онези, които най-често се изявяват по форумите, особено в този на ЦСКА.бг, който наскоро закриха (интересно защо) и в който защитават шефовете на "Българска армия"...
Евала на Ники Александров от "Гонг", че реши да бойкотира отбора и да не се занимава с интервюта на тези лигльовци, които се държаха по най-престъпен начин и показаха желание под нулата... Като се замисля, може те да не са виновни. Може и Марков да не е виновен, въпреки че акълът ми не го побира как продължава да пуска във всеки мач титуляр абсолютното дърво Якирович...
И все пак... искрица надеждица се появи и в този мач - агитката на ЦСКА скандира "БОЖКОВ ВЪН!". Дори и след изравнителния гол. Крайно време е това да стане масово и във всеки мач на "Армията", а не само по чужбина или в провинцията. Затова и Дучето, и всички около него, които имат влияние върху организираните фенове, да си кажат тежката дума веднъж завинаги! Директно и на глас, пред всички! Защото продължи ли всичко това, ще продължи и агонията. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Време е ФК Божков да си стане ЦСКА. Онзи клуб, който всички знаем. Иначе такива епизоди като в четвъртък вечер ще има още и още, бъдете сигурни!