Българи юнаци!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 25 авг 2006 9:10

One написа:
Kill of Killer написа:
scuba написа::banghead: :mad: :mad: :mad: :mad: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy:

СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ ЦСКА_р. То бива, то може, ама тва тяхното вече е подигравка с хората. Доживях да се радвам на гол в 120тата минута на мача срещу някакви тиквеници от Кула, дет топка са видяли миналата седмица.
Скоро ще има линч на Армията еййййй

Аз като вкараха тея леваци гол, направо изтръпнах и добре, че беше Александър Тунчев да им вкара чак в 120 мин. гол :twisted:

мани мани
няма отбор
срам голям

до 118 мин. се надявах....после вече се отчаях....и на гола дори не можах да се накефя като хората.....май не заслужаваха да вкарат....
не може да проспиш 2 мача и 2 продължения и да правиш атаки последните 5 минути....
СРАМ

п.с. стискам палци да не се изложим срещу по-силните отбори.....добре, че имаме навика срещу силни и класни отбори да играем добре :CSKA

п.п.с. Радвам се за успеха на другите Бъларски отбори - Левски, Локо и Литекс :patriot

Потребителски аватар
Kill of Killer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Kill of Killer » Пет 25 авг 2006 9:12

teo_ss написа:въпреки, че съм Левскар ще поспоря малко с вас. Трудно е да играеш резултатен футбол срещу отбор с 10души в защита и на всичкото отгоре да нямаш нито един типичен нападател с изключение на гион който пък не е съвсем здрав
иначе брова на най-резултатният български отбор, за сега - Локо Сф , който не е играл в евротурнирите бая отдавна, ако някой има точна информация да сподели ,ако някой незнае да кажа че Локо бие с общ резултат 6:0 :yeaha:
Брави и на Литекс, че са осбели да обърнат мача за 3 мин. и се класират след 2:1 :yeaha:

Прав за абвсолютно всичко :CSKA

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Пет 25 авг 2006 9:15

СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ ЦСКА_р. То бива, то може, ама тва тяхното вече е подигравка с хората. Доживях да се радвам на гол в 120тата минута на мача срещу някакви тиквеници от Кула, дет топка са видяли миналата седмица.

то убаво,че махнаха правилото за златен гол

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 25 авг 2006 9:50

В общи линии, вчера псувах като каруцар...
хем че съм левскар..
ония кула от некадърни по-некадърни..
ма и ЦСКА'то.. никакви идей.. за атака...

Тоз МАрков... и при националите не бше по-различно..
беги мани не ми се говори...

Дано вземат си стегнат шортите... /които пристигнали без фанелки ;)/

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пет 25 авг 2006 9:53

и аз съм левскар....и бех убеден, че ЦСКА ще бие с 0:2 или 0:3 - а то кво стана!? добре, че все пак продължиха. дано да се стегнат за следващия кръг, че така нищо добро не ги чака...

Потребителски аватар
alex synchro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alex synchro » Пет 25 авг 2006 9:57

Стигам до извода, че НИЕ феновете на ЦСКА сме мазохисти! :roll:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 25 авг 2006 9:59

One написа:realisti po skoro :)

КИРИЛИЦААААА mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пет 25 авг 2006 10:00

synchro написа:
Стигам до извода, че НИЕ феновете на ЦСКА сме мазохисти! :roll:

И славистите сме така,моля,моля!
Ние бяхме първите,които осмислиха това понятие във футболен аспект! :wink:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 25 авг 2006 10:23

Все си мисля, че играчите на ЦСКА правят напук на ръководството, след тия глоби и неразбории... по друг начин не мога да си обесня вчерашната игра :oops: :( :dontknow:

Мисля, че след още един такъв кръг, с такава игра, и естествено - отпадане, ще последват уволнения, продажби, скандали, и... лоши времена за отбора...
:013:

Дано не съм прав, и всяко зло да е за добро :CSKA

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 25 авг 2006 10:27

ACCELERATOR написа:....

Гледай сега: Искат пари - дават им се. После спират да играят защото не им дават пари - правят бойкот - играят слабо. И за чий чеп да им дават пари? Аз за тази игра като вчерашната ЩЕ ИМ ИСКАМ ПАРИ ТЕ НА МЕН ДА МИ ДАВАТ, че съм ги пуснал да играят с фланелката на ЦСКА!!!

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пет 25 авг 2006 10:29

scuba написа:Гледай сега: Искат пари - дават им се. После спират да играят защото не им дават пари - правят бойкот - играят слабо. И за чий чеп да им дават пари? Аз за тази игра като вчерашната ЩЕ ИМ ИСКАМ ПАРИ ТЕ НА МЕН ДА МИ ДАВАТ, че съм ги пуснал да играят с фланелката на ЦСКА!!!

За малко да се наложи да им искам пари за нов телевизор, ама тоя път му се размина. При още един такъв мач и ше отнесе някоя бирена бутилка...

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 25 авг 2006 11:15

Отборът на ЦСКА може да срещне в първия кръг за Купата на УЕФА отборите на носителя на трофея Севиля, Грасхопър с треньор Красимир Балъков, Марсилия, Бешикташ или Хееренвеен.

Просто не виждам кой можем да бием :? :? :( :(

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пет 25 авг 2006 11:19

scuba написа:Просто не виждам кой можем да бием :? :? :( :(

Скакауецо моем ги опънем.
Естествено, не с играта срещу Хайдук.
Но не забравяй, че мач с мач не си приличат.
Просто трябва да се направи нещо в нападение, ама като няма нападатели... иначе в защита сме добре.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 25 авг 2006 12:53

ПАВЛИН НЕНОВСКИ написа:Не знам дали остана истински фен на ЦСКА, който да успее да запази спокойствие след всичко това, което видя в Белград. Макар че там точно не игра ЦСКА, а ФК Божков. Съвсем наскоро не случайно подхвърлих идеята името на този клуб да се преименува на името на т.н. "едноличен собственик". Защото това подобие на тимче, което цяла България видя на "Мала Маракана", е може би всичко друго, но не и най-титулувания български отбор!

Не мазоли и пришки, а циреи по пръстите ми излизат сигурно вече, когато започвам да пиша за "най-богатия българин" и неговата свита в лицето на Орманджиев, Василев и останалите, тикащи към най-апокалиптични събития клуба от "Армията"...

Няма такъв срам, просто няма! Вече моменти като тези срещу МТК и Омония ми се виждат като див екстаз. Цял мач да си блъска човек главата, няма да намери нормално обяснение за толкова честите метаморфози в Борисовата градина.

Не може да биеш Ливърпул и Байер, а после да те правят на маймуна в мачове срещу Марек, Беласица, Родопа, Локо (Пд)... не може да направиш перфектен тактически мач срещу отбор като Литекс на негов терен, а няколко дни след това срещу някакви селяни от най-забутания град в Сърбия да се гърчиш като настъпена змия...

Този отбор, който игра срещу тези от Кула, не трябваше да продължава напред. За какво беше този гол на Тунчев? Да не би да променя нещо? Или променя... за онези по горните етажи на "Армията"... да продължат да бъдат там... и сигурно ще бъдат още дълго. Особено, ако ЦСКА вземе да влезе в тези групи на УЕФА... тогава ще се появят онези, които най-често се изявяват по форумите, особено в този на ЦСКА.бг, който наскоро закриха (интересно защо) и в който защитават шефовете на "Българска армия"...

Евала на Ники Александров от "Гонг", че реши да бойкотира отбора и да не се занимава с интервюта на тези лигльовци, които се държаха по най-престъпен начин и показаха желание под нулата... Като се замисля, може те да не са виновни. Може и Марков да не е виновен, въпреки че акълът ми не го побира как продължава да пуска във всеки мач титуляр абсолютното дърво Якирович...

И все пак... искрица надеждица се появи и в този мач - агитката на ЦСКА скандира "БОЖКОВ ВЪН!". Дори и след изравнителния гол. Крайно време е това да стане масово и във всеки мач на "Армията", а не само по чужбина или в провинцията. Затова и Дучето, и всички около него, които имат влияние върху организираните фенове, да си кажат тежката дума веднъж завинаги! Директно и на глас, пред всички! Защото продължи ли всичко това, ще продължи и агонията. Колкото по-скоро, толкова по-добре. Време е ФК Божков да си стане ЦСКА. Онзи клуб, който всички знаем. Иначе такива епизоди като в четвъртък вечер ще има още и още, бъдете сигурни!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”