! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
lion_heart002
Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот lion_heart002 » Нед 10 юли 2011 19:20

Е направо е трябвало да му кажеш,че заради капути като него живеем в кочина... :rocketwhore

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Мнениеот Ицку® » Нед 10 юли 2011 22:16

СН 7475(или 7574) черен Голф 5 ФСИ с затъмнени стопове.Този хамсалак изпреварва на късмет. В Ахелой малко преди светофара направи двойно изпреварване при ограничение 50 км/ч и огромна колона в час пик (17ч).

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пон 11 юли 2011 11:16

Черен Голф-4 двуврат със стикери по Монтевидео показва на майките с количките колко му бръмчи колата и е въпрос на време да му напълни някой багажника със шамари :screwy

bread1978
Автомобил: VW Polo
Двигател: AEF 1997

Мнениеот bread1978 » Пон 11 юли 2011 14:38

Зелен голф 3 със зелени стопове селени прозорци...абе целия зелен, и с клубен стикер отгоре на всичко. Вчера следобяд на цариградско. Момче, първо си ремонтирай бараката да не пуши като Зил и да ме трови, а после карай с над 100 км/ч и се навирай м/у колите от платно в платно. Аман от комплексирани пикльовци...

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пон 11 юли 2011 14:58

bread1978 написа:Зелен голф 3 със зелени стопове селени прозорци...абе целия зелен, и с клубен стикер отгоре на всичко. Вчера следобяд на цариградско. Момче, първо си ремонтирай бараката да не пуши като Зил и да ме трови, а после карай с над 100 км/ч и се навирай м/у колите от платно в платно. Аман от комплексирани пикльовци...

Този май участваше на последния събор на Калояново. Или поне там имаше един такъв голф (май 3) дето много пушеше. И кара със над 100 щото е бегачка :mrgreen: . За да направиш от дизела бегачка и да не пуши се изискват знания, инвестиция и желание. Тук поне едното е липсвало.

bread1978
Автомобил: VW Polo
Двигател: AEF 1997

Мнениеот bread1978 » Пон 11 юли 2011 15:06

Липсва му мозък в кратуната, според мен :screwy
Като е бегачка - да си бега и пуши по пистите. Ако не - бой по канчето, докато се научи :да:

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Вто 12 юли 2011 19:45

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Сря 13 юли 2011 9:54

Много шофьори на линейки се навъдиха,които не пускат сирени на кръстовищата и ще стане пак някое голямо мазало....б*ахти нещастниците :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
Mitara6ki
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AHF 1999

Мнениеот Mitara6ki » Сря 20 юли 2011 1:19

Наскоро преди аз да се присъединя към VW общността на бул. България при Била ме засякоха зверски :X Карам си аз в най-дясна лента с моето старо магаре - Ауди 80 и съм пуснал мигач, че ще завивам на дясно, а както знаете там лентата за надясно е с отделен светофар и ми свети зелено, та карам си с около 60, същия ден е валяло (а там от тирове ли, не знам, но дясната лента е на коловози), а в лентата до мен за направо една колона от около 30 коли спряли, защото им е червено, и аз минавам вече покрай тях с мисълта, че ако някой ми изкочи аз няма да мога да спра и точно си сложих крака на спирачката и от колоната една голф 4-ка ИЗКАЧА буквално все едно ме нямаше, аз на спирачките помпам, помпам - няма никой, виждам вече просто как го удрям и му свиря и му светя да го настъпи тоя голф и като по чудо се сети в последния момент да му даде газ та точно за 2 см избегна удара, а аз просто треперех, защото аз щях да си бъда виновен от всякъде (защото в този момент от моя живот нямах пукната пара и само акт ми липсваше) и отделно после като спря, за да ми се прави на отворен (на мен представете си, той си нямаше представа какво е направил), видях дете отзад между седалките без колан, а селският шофЕр ми вика какво ми залиташ, бе, познаваме ли се, аз съм еди кой си от еди къде си (нещо в интерес на истината не му се получи заяждането), но имаше късмет, че беше с дете та най-просто му обясних да си гледа скапаното огледало следващия път, защото аз му светках и му "залитах", защото не можех да спра и той в последствие ме изгледа тъпо и с недоумение си замина, а аз още треперех и не можех за осъзная какъв късмет съм извадил, че не съм го ударил и детето да излети... ужас и безумие! И аз си бях виновен, че карах с несъобразена скорост ама неговото си бешее....

Потребителски аватар
STEYN
Автомобил: A4 B6
Двигател: AVF

Мнениеот STEYN » Чет 21 юли 2011 16:07

Преди 3 дена пътувах от Стара Загора до Варна и искам да пожелая много здраве на лелите на всички идиоти по пътя, на които единия им фар свети на дълги, а другия едва блещука, както и на всички "пичове" със супер заслепяващите after market ксенони :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Чет 21 юли 2011 17:20

Рацер със Ксантия У**** се шмугна от лявата лента в дясната на 20 см. от бронята ми без мигач, не стига че е виновен, ами и почна да ми ръкомаха ядосано от колата! А просто един мигач ми стигаше да го пусна мирно и кротко, нищо че ми сече пътя, може да е неделен шофиор и да не знае кръстовищата в града, ама вярно, друго си е да караш в лявата "високоскоростна" лента!

п.п. Ма не мога да разбера що пък се ядосвам! ми не си отворя една :beer

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Чет 21 юли 2011 18:16

Днес по булевард България във Велико Търново се пребирам от фитнес. Карам с около 30 щот беше гъч от коли. Поглеждам назад патрулка без вкл. сигнален режим ми дава зор с пресветване на дългите и клаксон. От всякъде коли аз не мога да мръдна никаде, как да е мернах една пролука и се отдръпнах. И кво да видя вътре въпросният бързак с хавайска риска пуше си цигарка и претиснява участниците на пътя. Баси тъпака чесно. Ама после как съжелявах че съм му дал път. :banghead: Значи убедих се че в родната милиция преобладават олигофрените. А после къв слаум направи м/у автобус и такси си беше чист късмет ... :screwy

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 29 юли 2011 13:14

е па ,не им давай :lol:
Мен днес на естакадата се опита ескорт(който беше оборудван със светлинни ламби,ама не пуснати)да ме прескочи,че даже и с пръст ми се канеха отзад mhihi ,ама не ги пусках,докато не си приключих маневрата :lol:

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Пон 01 авг 2011 8:47

Опел фронтера РК9217АР управлява кошера си без задни стоп светлини!
Сеат СА 9016 изпревари една фиеста отдясно на кръстовище,като двете коли се движеха и продължиха да се движат в една посока!

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Пон 01 авг 2011 9:47

Петре написа:Опел фронтера РК9217АР управлява кошера си без задни стоп светлини!
Сеат СА 9016 изпревари една фиеста отдясно на кръстовище,като двете коли се движеха и продължиха да се движат в една посока!

От какви дребни неща се впечатлявате mhihi

Върни се в “Пътеводител”