! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Е направо е трябвало да му кажеш,че заради капути като него живеем в кочина... 

- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
СН 7475(или 7574) черен Голф 5 ФСИ с затъмнени стопове.Този хамсалак изпреварва на късмет. В Ахелой малко преди светофара направи двойно изпреварване при ограничение 50 км/ч и огромна колона в час пик (17ч).
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Черен Голф-4 двуврат със стикери по Монтевидео показва на майките с количките колко му бръмчи колата и е въпрос на време да му напълни някой багажника със шамари 

-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
Зелен голф 3 със зелени стопове селени прозорци...абе целия зелен, и с клубен стикер отгоре на всичко. Вчера следобяд на цариградско. Момче, първо си ремонтирай бараката да не пуши като Зил и да ме трови, а после карай с над 100 км/ч и се навирай м/у колите от платно в платно. Аман от комплексирани пикльовци...
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
bread1978 написа:Зелен голф 3 със зелени стопове селени прозорци...абе целия зелен, и с клубен стикер отгоре на всичко. Вчера следобяд на цариградско. Момче, първо си ремонтирай бараката да не пуши като Зил и да ме трови, а после карай с над 100 км/ч и се навирай м/у колите от платно в платно. Аман от комплексирани пикльовци...
Този май участваше на последния събор на Калояново. Или поне там имаше един такъв голф (май 3) дето много пушеше. И кара със над 100 щото е бегачка

-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
Липсва му мозък в кратуната, според мен
Като е бегачка - да си бега и пуши по пистите. Ако не - бой по канчето, докато се научи

Като е бегачка - да си бега и пуши по пистите. Ако не - бой по канчето, докато се научи

-
- Автомобил:
- Двигател:
Много шофьори на линейки се навъдиха,които не пускат сирени на кръстовищата и ще стане пак някое голямо мазало....б*ахти нещастниците

Наскоро преди аз да се присъединя към VW общността на бул. България при Била ме засякоха зверски :X Карам си аз в най-дясна лента с моето старо магаре - Ауди 80 и съм пуснал мигач, че ще завивам на дясно, а както знаете там лентата за надясно е с отделен светофар и ми свети зелено, та карам си с около 60, същия ден е валяло (а там от тирове ли, не знам, но дясната лента е на коловози), а в лентата до мен за направо една колона от около 30 коли спряли, защото им е червено, и аз минавам вече покрай тях с мисълта, че ако някой ми изкочи аз няма да мога да спра и точно си сложих крака на спирачката и от колоната една голф 4-ка ИЗКАЧА буквално все едно ме нямаше, аз на спирачките помпам, помпам - няма никой, виждам вече просто как го удрям и му свиря и му светя да го настъпи тоя голф и като по чудо се сети в последния момент да му даде газ та точно за 2 см избегна удара, а аз просто треперех, защото аз щях да си бъда виновен от всякъде (защото в този момент от моя живот нямах пукната пара и само акт ми липсваше) и отделно после като спря, за да ми се прави на отворен (на мен представете си, той си нямаше представа какво е направил), видях дете отзад между седалките без колан, а селският шофЕр ми вика какво ми залиташ, бе, познаваме ли се, аз съм еди кой си от еди къде си (нещо в интерес на истината не му се получи заяждането), но имаше късмет, че беше с дете та най-просто му обясних да си гледа скапаното огледало следващия път, защото аз му светках и му "залитах", защото не можех да спра и той в последствие ме изгледа тъпо и с недоумение си замина, а аз още треперех и не можех за осъзная какъв късмет съм извадил, че не съм го ударил и детето да излети... ужас и безумие! И аз си бях виновен, че карах с несъобразена скорост ама неговото си бешее....
- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
Преди 3 дена пътувах от Стара Загора до Варна и искам да пожелая много здраве на лелите на всички идиоти по пътя, на които единия им фар свети на дълги, а другия едва блещука, както и на всички "пичове" със супер заслепяващите after market ксенони

Рацер със Ксантия У**** се шмугна от лявата лента в дясната на 20 см. от бронята ми без мигач, не стига че е виновен, ами и почна да ми ръкомаха ядосано от колата! А просто един мигач ми стигаше да го пусна мирно и кротко, нищо че ми сече пътя, може да е неделен шофиор и да не знае кръстовищата в града, ама вярно, друго си е да караш в лявата "високоскоростна" лента!
п.п. Ма не мога да разбера що пък се ядосвам! ми не си отворя една
п.п. Ма не мога да разбера що пък се ядосвам! ми не си отворя една

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Днес по булевард България във Велико Търново се пребирам от фитнес. Карам с около 30 щот беше гъч от коли. Поглеждам назад патрулка без вкл. сигнален режим ми дава зор с пресветване на дългите и клаксон. От всякъде коли аз не мога да мръдна никаде, как да е мернах една пролука и се отдръпнах. И кво да видя вътре въпросният бързак с хавайска риска пуше си цигарка и претиснява участниците на пътя. Баси тъпака чесно. Ама после как съжелявах че съм му дал път.
Значи убедих се че в родната милиция преобладават олигофрените. А после къв слаум направи м/у автобус и такси си беше чист късмет ... 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
е па ,не им давай
Мен днес на естакадата се опита ескорт(който беше оборудван със светлинни ламби,ама не пуснати)да ме прескочи,че даже и с пръст ми се канеха отзад
,ама не ги пусках,докато не си приключих маневрата 

Мен днес на естакадата се опита ескорт(който беше оборудван със светлинни ламби,ама не пуснати)да ме прескочи,че даже и с пръст ми се канеха отзад

-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Опел фронтера РК9217АР управлява кошера си без задни стоп светлини!
Сеат СА 9016 изпревари една фиеста отдясно на кръстовище,като двете коли се движеха и продължиха да се движат в една посока!
Сеат СА 9016 изпревари една фиеста отдясно на кръстовище,като двете коли се движеха и продължиха да се движат в една посока!
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Петре написа:Опел фронтера РК9217АР управлява кошера си без задни стоп светлини!
От какви дребни неща се впечатлявате