Препоръчайте актуално каско - по-тънко
Препоръчайте актуално каско - по-тънко
Разгледах разни сайтове и се омотах съвсем.Интересува ме дали някой скоро си е направил каско ,което да е изгодно.Искам за удари в градско и т.н... Гледам ги вървят по 70 лв. вноската на 4 вноски,ама за моя дръгел не ми се дават толкова много
Колата ми е Голф 3, 1995 , 1.8 ... ако някой го интересува за сравнение де..

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Актуално КАско-- по-тънко. препоръчайте
Колега, какво каско ще правиш на кола, която всичките й ламарини + маска + фарове + броня струват колкото годишната ти такса??? Караш 16-годишен кокошарник, за който има части във всяка автоморга
Плюс това - поинтересувай се какъв процент изплащат при щета, щото аз съм питал. Излиза МНОГО по-изгодно такава стара кола да се кара БЕЗ каско 

stefan4o написа:Колега, какво каско ще правиш на кола, която всичките й ламарини + маска + фарове + броня струват колкото годишната ти такса??? Караш 16-годишен кокошарник, за който има части във всяка автоморга
И какво значение колко ми струват??? Нали номера е като ми шибнат калника,аз да си го купя за 30 лв. а те да си ми го платят за 60. Някой друг ще плаща,не аз.Ако пък не ми дадат нищо,по-добре,значи нищо не е станало.... Щот в София шанса да те ударят е на всяко излизане..
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
peshonp написа:stefan4o написа:Колега, какво каско ще правиш на кола, която всичките й ламарини + маска + фарове + броня струват колкото годишната ти такса??? Караш 16-годишен кокошарник, за който има части във всяка автоморга
И какво значение колко ми струват??? Нали номера е като ми шибнат калника,аз да си го купя за 30 лв. а те да си ми го платят за 60. Някой друг ще плаща,не аз.Ако пък не ми дадат нищо,по-добре,значи нищо не е станало....
Хахахахахах, колега, много си забавен

Не те знам тебе,ама аз всяка година си имам каско и знам как е...ти нещо не си наясно,ама все ми е тая.Като нямаш идея за по-евтино каско по-добре не се излагай.Аз всяка година имам каско,за мое нещастие все се случва някакво ПТП и винаги ми се е изплащало.За две спукани гуми и джанти пълна щета ми дадоха 130 лв.... А без хич? За счупено задно стъкло,задна чистачка,натиснат багабник..350 лв.. а без хич?? Така,че обеснявай на друг тия работи.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Добре де,защо питаш за застрахователна компания,като си доволен от сегашната ти!В ДЗИ не искаха да застраховат кола под 3000лв!Това беше преди една година!
k_garchev написа:Добре де,защо питаш за застрахователна компания,като си доволен от сегашната ти!В ДЗИ не искаха да застраховат кола под 3000лв!Това беше преди една година!
Ами защото в Армеец искат повече.Някъде казаха,че има за по-ниско,но не намирам къде.Понеже в Армеец минимума е 2000 лв. стойност. Питах уж ако някой е сключвал сега да ми каже.Ама явно ще трябва да тръгна утре да пообиколя.НЯма как. Имаше някаква за 150 лв. но не я намирам в нета.Май намерих..
http://www.sdi.bg/web/v/kasko-100-10103.html
Ако някой го интересува,утре ще пиша как стоят нещата.
Re: Препоръчайте актуално каско - по-тънко
Цитирам СМС от телефона ми от 18.10.2010г. Оцених го като полезен и съм го запазил
"Платете до 4 пъти по-малко с каско 100. Покрити всички рискове, включително и кражба. Ние имаме грежата I&E BROKERS"(всичко на латиница разбира се и адрес и телефон)
Телефона за гр. Сливен е 044 68 88 89.
СМС-а ми е изпратен от номер 170000. До колкото има значение.
"Платете до 4 пъти по-малко с каско 100. Покрити всички рискове, включително и кражба. Ние имаме грежата I&E BROKERS"(всичко на латиница разбира се и адрес и телефон)
Телефона за гр. Сливен е 044 68 88 89.
СМС-а ми е изпратен от номер 170000. До колкото има значение.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
По-тънко и да си доволен от плащането - няма такъв филм.
Пробвай този калкулатор:
http://www.moitepari.bg/zastrahovka-kas ... kasko.aspx
Пробвай този калкулатор:
http://www.moitepari.bg/zastrahovka-kas ... kasko.aspx
И по-тънко и по-дебело... Всички са еднакви - когато взимат парите мед им капе от устите, но когато трябва да се дава те изкарват най-големия престъпник и едва ли не трябва да си гузен, че си търсиш парите(това което ти се полага).
Днес ще попитам в някой офис SDI ... и ще споделя.За стара или не.... каското си е удобство.Ако ти се случи нещо,все пак ти дават пари да си го пооправиш,имам опит,вЕрвайте ми 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
peshonp написа:За стара или не.... каското си е удобство.Ако ти се случи нещо,все пак ти дават пари да си го пооправиш,имам опит,вЕрвайте ми
То колега този "опит" не повишава ли сумата на каското при ползвания досега застраховател за следваща такава услуга? А какво става(питам защото не разбирам, не се заяждам) когато всички застрахователни компании вече и те имат "опит" с дадена кола по схемата един ред по-долу?
peshonp написа:аз да си го купя за 30 лв. а те да си ми го платят за 60.
Един познат размаза една кола с 50 км/ч, беше с пълно каско и му дадоха много малко, при положение, че ги заплашваше накрая с адвокати за забавянето..Сега каско там май няма да си прави на новата...

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
nokiangage написа: А какво става(питам защото не разбирам, не се заяждам) когато всички застрахователни компании вече и те имат "опит" с дадена кола по схемата един ред по-долу?peshonp написа:аз да си го купя за 30 лв. а те да си ми го платят за 60.
Когато направят единна система, всяка кола ще има "история" и досие и номерата "всяка година при друг застраховател" няма да минават. На колите с много щети ще има солиден "бонус" към премията.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”