Препоръчайте актуално каско - по-тънко

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Препоръчайте актуално каско - по-тънко

Мнениеот peshonp » Чет 21 юли 2011 19:21

Разгледах разни сайтове и се омотах съвсем.Интересува ме дали някой скоро си е направил каско ,което да е изгодно.Искам за удари в градско и т.н... Гледам ги вървят по 70 лв. вноската на 4 вноски,ама за моя дръгел не ми се дават толкова много :D Колата ми е Голф 3, 1995 , 1.8 ... ако някой го интересува за сравнение де..

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Актуално КАско-- по-тънко. препоръчайте

Мнениеот stefan4o » Чет 21 юли 2011 19:25

Колега, какво каско ще правиш на кола, която всичките й ламарини + маска + фарове + броня струват колкото годишната ти такса??? Караш 16-годишен кокошарник, за който има части във всяка автоморга :screwy Плюс това - поинтересувай се какъв процент изплащат при щета, щото аз съм питал. Излиза МНОГО по-изгодно такава стара кола да се кара БЕЗ каско :beer

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Чет 21 юли 2011 19:30

stefan4o написа:Колега, какво каско ще правиш на кола, която всичките й ламарини + маска + фарове + броня струват колкото годишната ти такса??? Караш 16-годишен кокошарник, за който има части във всяка автоморга :screwy

И какво значение колко ми струват??? Нали номера е като ми шибнат калника,аз да си го купя за 30 лв. а те да си ми го платят за 60. Някой друг ще плаща,не аз.Ако пък не ми дадат нищо,по-добре,значи нищо не е станало.... Щот в София шанса да те ударят е на всяко излизане..

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 21 юли 2011 19:33

peshonp написа:
stefan4o написа:Колега, какво каско ще правиш на кола, която всичките й ламарини + маска + фарове + броня струват колкото годишната ти такса??? Караш 16-годишен кокошарник, за който има части във всяка автоморга :screwy

И какво значение колко ми струват??? Нали номера е като ми шибнат калника,аз да си го купя за 30 лв. а те да си ми го платят за 60. Някой друг ще плаща,не аз.Ако пък не ми дадат нищо,по-добре,значи нищо не е станало....

Хахахахахах, колега, много си забавен :applause: То ако ставаха така хубавите работи, ти сигурно за две драскотини мислиш, че ще ти дадат пари да си пребоядисаш цялата кола :screwy Застрахователите да не пасат трева? Щетите при такива дърти коли се оценяват по много по-различен начин от щетите на коли до 3 години примерно. Има хора във форума, които се занимават нека и те да кажат, аз съм питал за моята кола в Дженерали и там това, което ми казаха изобщо не ме удовлетвори, предполагам, че при другите компании е подобна ситуацията, ако не точно същата. :beer Ще ти го кажа горе-долу как беше по спомен - удрям си калника купувам си някакъв, давам пари за труд на тенекиджия и те ми осребряват някакви към 30 процента от цялата сума. Яко а? mhihi

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Чет 21 юли 2011 19:40

Не те знам тебе,ама аз всяка година си имам каско и знам как е...ти нещо не си наясно,ама все ми е тая.Като нямаш идея за по-евтино каско по-добре не се излагай.Аз всяка година имам каско,за мое нещастие все се случва някакво ПТП и винаги ми се е изплащало.За две спукани гуми и джанти пълна щета ми дадоха 130 лв.... А без хич? За счупено задно стъкло,задна чистачка,натиснат багабник..350 лв.. а без хич?? Така,че обеснявай на друг тия работи.

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Чет 21 юли 2011 19:58

Добре де,защо питаш за застрахователна компания,като си доволен от сегашната ти!В ДЗИ не искаха да застраховат кола под 3000лв!Това беше преди една година!

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Чет 21 юли 2011 20:07

k_garchev написа:Добре де,защо питаш за застрахователна компания,като си доволен от сегашната ти!В ДЗИ не искаха да застраховат кола под 3000лв!Това беше преди една година!

Ами защото в Армеец искат повече.Някъде казаха,че има за по-ниско,но не намирам къде.Понеже в Армеец минимума е 2000 лв. стойност. Питах уж ако някой е сключвал сега да ми каже.Ама явно ще трябва да тръгна утре да пообиколя.НЯма как. Имаше някаква за 150 лв. но не я намирам в нета.Май намерих..
http://www.sdi.bg/web/v/kasko-100-10103.html
Ако някой го интересува,утре ще пиша как стоят нещата.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: Препоръчайте актуално каско - по-тънко

Мнениеот velinsl » Пет 22 юли 2011 11:20

Цитирам СМС от телефона ми от 18.10.2010г. Оцених го като полезен и съм го запазил
"Платете до 4 пъти по-малко с каско 100. Покрити всички рискове, включително и кражба. Ние имаме грежата I&E BROKERS"(всичко на латиница разбира се и адрес и телефон)

Телефона за гр. Сливен е 044 68 88 89.

СМС-а ми е изпратен от номер 170000. До колкото има значение.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 22 юли 2011 11:48

По-тънко и да си доволен от плащането - няма такъв филм.
Пробвай този калкулатор:
http://www.moitepari.bg/zastrahovka-kas ... kasko.aspx

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пет 22 юли 2011 11:52

И по-тънко и по-дебело... Всички са еднакви - когато взимат парите мед им капе от устите, но когато трябва да се дава те изкарват най-големия престъпник и едва ли не трябва да си гузен, че си търсиш парите(това което ти се полага).

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 22 юли 2011 11:55

Нали Лев Инс имаха Каско Практик

http://www.lev-ins.com/video.php?video= ... _video.flv

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Пет 22 юли 2011 13:04

Днес ще попитам в някой офис SDI ... и ще споделя.За стара или не.... каското си е удобство.Ако ти се случи нещо,все пак ти дават пари да си го пооправиш,имам опит,вЕрвайте ми :)

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Пет 22 юли 2011 13:11

ето ти "евтино каско"

http://www.bulgarskiimoti.bg/products/casconew + маркировка

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пет 22 юли 2011 13:19

peshonp написа:За стара или не.... каското си е удобство.Ако ти се случи нещо,все пак ти дават пари да си го пооправиш,имам опит,вЕрвайте ми :)

То колега този "опит" не повишава ли сумата на каското при ползвания досега застраховател за следваща такава услуга? А какво става(питам защото не разбирам, не се заяждам) когато всички застрахователни компании вече и те имат "опит" с дадена кола по схемата един ред по-долу?

peshonp написа:аз да си го купя за 30 лв. а те да си ми го платят за 60.

Един познат размаза една кола с 50 км/ч, беше с пълно каско и му дадоха много малко, при положение, че ги заплашваше накрая с адвокати за забавянето..Сега каско там май няма да си прави на новата... :gruebel

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 22 юли 2011 14:54

nokiangage написа: А какво става(питам защото не разбирам, не се заяждам) когато всички застрахователни компании вече и те имат "опит" с дадена кола по схемата един ред по-долу?
peshonp написа:аз да си го купя за 30 лв. а те да си ми го платят за 60.

Когато направят единна система, всяка кола ще има "история" и досие и номерата "всяка година при друг застраховател" няма да минават. На колите с много щети ще има солиден "бонус" към премията. :да:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”