Комп-а беше включен, бях излезнал и като се върнах беше зациклил като бяха излезхи стотици малки прозорци с някакви грешки и съобщения. Рестартирах комп-а и всичко тръгна като начало добре, но до тук...излиза ми само старт линията, иконите и разни др работи които имах на десктопа ги няма... също така ми излиза и едно съобщения "Catalyst Control Centre: Host application has stopped working". Влизам си нормално в интернет и си разглеждам и пиша по сайтовете, скайпа и торентите си работят-но не мога да възстановя иконите.
Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ?
Странен проблем с Вин7 и лаптоп
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странен проблем с Вин7 и лаптоп
Изтегли си от замундата тази актуализация тр-
ябва да ти свърши работа
http://www.zamunda.net/details.php?id=189251&hit=1
ябва да ти свърши работа
VWWV написа:Изтегли си от замундата тази актуализация тр-
ябва да ти свърши работа
коментарите под торента не ми харесват и няма да рискувам повече от това.
ако някой знае как може да си спася файловете на десктопа да казва, след това преинсталация...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Пробва ли да влезеш под сейв мод да видиш там как е хавата?
stefan4o написа:Пробва ли да влезеш под сейв мод да видиш там как е хавата?
пробвах, същата работа

намерих два троянеца, изчистих ги с Malwarebytes Anti-Malware но проблема си остава
-
- Автомобил:
- Двигател:
nero написа:VWWV написа:Изтегли си от замундата тази актуализация тр-
ябва да ти свърши работа
ако някой знае как може да си спася файловете на десктопа да казва, след това преинсталация...
Аз само дадох пример, не е казано точно този активатор трябва да го теглиш, пък ако си преинсталираш компа пак е възможно да имаш съяия проблем, освен ако не е оргинален, инсталирай си един хубав активатор и си свиркай

- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
върни уина няколко дни назад .
VWWV написа:nero написа:VWWV написа:Изтегли си от замундата тази актуализация тр-
ябва да ти свърши работа
Аз само дадох пример, не е казано точно този активатор трябва да го теглиш, пък ако си преинсталираш компа пак е възможно да имаш съяия проблем, освен ако не е оргинален, инсталирай си един хубав активатор и си свиркай
нямам проблем с активатора на вин-а, просто ми дава черен десктоп и само старт линия се вижда
Golf`mafia написа:върни уина няколко дни назад .
прожвах, но и това не става ;(
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
С Ати видео ли си? Защото на мен ми се вижда като проблем с драйвера на Ати и по-точно с Catalyst Control Center. Опитай да си свалиш последния драйвер и го качи да видиш дали няма да се оправят нещата. На единия ми комп точно заради този Catalyst Control Center ми се рестартираше и изключваше комп-а смених го и няколко месеца никакъв проблем.
vwfena написа:С Ати видео ли си? Защото на мен ми се вижда като проблем с драйвера на Ати и по-точно с Catalyst Control Center. Опитай да си свалиш последния драйвер и го качи да видиш дали няма да се оправят нещата. На единия ми комп точно заради този Catalyst Control Center ми се рестартираше и изключваше комп-а смених го и няколко месеца никакъв проблем.
видеото е Ати, ХД 5650, 1 ГБ
сега ще пробвам да преинсталирам драйвера...не става!!! на всичко отгоре вече не виждам дял Д на харда, а от дял Ц само някои работи....нещата станата много омазани

пак да попитам, има ли начин да спася инфото на десктопа или всичко ще загубя при преинсталация
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Под Уиндоус експлорер (Windows-бутон + E) какво виждаш под C:\Users\<твоя юзер>\Desktop?
Файловете виждаш ли ги? Ако виждаш файловете, то си активирай просто символите на десктопа: Десен клик върху десктопа, после View-> Show desktop symbols
Ако не - Папката C:\Users\<твоя юзер>\Desktop там ли е?
Файловете виждаш ли ги? Ако виждаш файловете, то си активирай просто символите на десктопа: Десен клик върху десктопа, после View-> Show desktop symbols
Чудомир написа:Под Уиндоус експлорер (Windows-бутон + E) какво виждаш под C:\Users\<твоя юзер>\Desktop?
моя юзер липса
активирани са и въпреки това не се виждат
моя юзер го няма, съответно и папка десктоп няма
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”