оххх... ясно... това го знам... ама кажи светещи циферблати.. като каза ел фолио и се опулих тука...
тия ми се виждат скупички затова и аз минавам на вариянта на SMELL който напулно и без колебание е предприел един от най-хубавите вариянти

Километраж на Голф 3 с подсветка отзад
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
patzo написа:-Maxxx- написа:Аз направих една скица ама сега няма как да я кача тука, аре като я кача ще пратя... а иначе на мен това ми е една от идеите за подсветка на табло, изрязваш дормата на циферблата от перциглас самоче без дупки, прайш си на фотошоп там както иска6 да ти изглежда таблото и залепяш върху персигласовия циферблат и слагаш цветно фолио и даже ако искаш можеж глоу ефект да направиш..
ще я качиш да я видиме... отностно персигласа.. не знам дали ще можеш да го изрежеш така както е направил колегата с ламаринките, всъщност то че може, сигурно е така, но знам че се чупи ако почнеш да го режеш нещо на ръка и като го понатиснеш по силно, а не можеш да го прекараш през лазера като СМЕЛЛ.
не съм мн запознат с пластмасите, това е само мое предположение.. аз съм по ламарините
Не ве човек... от персигласа изрясваш същото като оригиналния циферблат ама 1 към 1 без дупки на цифрите... сканираш си стария циферблат, на фотошоп си го прайш както искаш , отиващ във някоя рекламна фирма или печатница рекламна и си поръчваш да ти го направят на стикер (външно залепващ) като е изрязан на мястото на цифрите и чертичките, и го залепяш върху новия циферблат от персиглас...от задната страна на персигласа слагаш цветно фолио и го слагаш на таблото и крушките ги слагаш зад циферблатите!..
След месец ще осъществя този мой план и ще направя подробни снимки докато го правя и ще ги постна тук за да ви покажа най-евтиния вариянт досега....за едно табло ще ви трябват не повече от 30-40 лева за всичко!!!!
patzo написа:в какъв формат им занесе километражите.. директно оригиналните от самия километраж или нещо на мултимедиен носител и ако е 2рото какво е (картинка, аутокад,.. ) и мога ли да ги получа ?
mod edit: wili98
с тез цитати с картинки вътре.. избягвайте..
20-220 дизел : http://images08.snimka.bg/000866283-big.jpg
20-220 бензин: http://images09.snimka.bg/001010955-big.jpg
Ако в рекламното студио не работят с такива формати, има програмки които променят форматите от един в друг желан от теб.
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Andrian_VT написа:patzo написа:в какъв формат им занесе километражите.. директно оригиналните от самия километраж или нещо на мултимедиен носител и ако е 2рото какво е (картинка, аутокад,.. ) и мога ли да ги получа ?
mod edit: wili98
с тез цитати с картинки вътре.. избягвайте..
20-220 дизел : http://images08.snimka.bg/000866283-big.jpg
20-220 бензин: http://images09.snimka.bg/001010955-big.jpg
Ако в рекламното студио не работят с такива формати, има програмки които променят форматите от един в друг желан от теб.
а случайно да са ти попадали километражи за дизел 20-200 ?
SMELL написа:значи за равномерното подсветеане,използвам перциглас,но километражите не съм ги оставил както са оригинално а съм ги пробил напълно,тоест остана само рамка от оригиналния,и така светодиодите стоят далече/4 см./ и светлината е доста равномерна,като перцигласа слагам на издълбаните места.
нещо не успях да те разбера какво си пробил напълно
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VWGT написа:patzo написа:оххх... ясно... това го знам... ама кажи светещи циферблати.. като каза ел фолио и се опулих тука...
попрегледай темата до края и ще видиш какво е ел фолио, циферблатите се правят от него, Willi98 е дал снимки
да няма проблеми... всичко е ясно вече...
joser написа:имах удоволствието да се повозя в колата на SMEL и въобще има яки доработки по VW! Браво, Милене!
ами мисля че трябва да помолиме SMELL да даде някоя друга снимка на колицата си (от вътре/отвън) та да се порадваме и ние на етусиазма му

а пук може и някоя друга идея да ни дойде

- SMEL
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: AHF 1999
ето снимка как изглежда отзад.а кото направя всичко-ще снимам таблото как е осветено,засега е наполовина направено.
Последна промяна от SMEL на Пет 25 авг 2006 15:26, променено общо 2 пъти.