nokiangage написа:peshonp написа:За стара или не.... каското си е удобство.Ако ти се случи нещо,все пак ти дават пари да си го пооправиш,имам опит,вЕрвайте ми
То колега този "опит" не повишава ли сумата на каското при ползвания досега застраховател за следваща такава услуга? А какво става(питам защото не разбирам, не се заяждам) когато всички застрахователни компании вече и те имат "опит" с дадена кола по схемата един ред по-долу?peshonp написа:аз да си го купя за 30 лв. а те да си ми го платят за 60.
Един познат размаза една кола с 50 км/ч, беше с пълно каско и му дадоха много малко, при положение, че ги заплашваше накрая с адвокати за забавянето..Сега каско там май няма да си прави на новата...
Няма проблеми за историята.В България няма система явно.Аз бях при Армеец и винаги са ми плащали на време и то достатъчно,за да си поправя колата.Няма за следващо каско по-висока такса и т.н. Ново каско си е като за всички,със или без произшествия.Все пак аз или те не могат да знаят дали пък тази година ще ми се случи нещо.Принципа им е,че ако имаш ПТП-та и ти платят над 500 лв. искат да предоговориш каското и да си доплатиш малко за да стане пак пълно.