ChimeyJimmey написа:Еми, писаното само води до моя извод: тъй като броя на идиотите и тарикатите в сделките тук е нараснал в геометрична прогресия напоследък, тази функционалност на форума явно вече е по-скоро вредна.
Да, тъпо е да я няма.
Обаче, като не могат да се изолират тарикатите и идиотите да се опазят...
С нарастването на броя на потребителите е нормално да се увеличи броя на сделките.
Колкото повече сделки, толкова по-голяма е вероятноста от измами.
Точно с тази цел е направно търговските раздели да се виждат само от регистрирани потребители.
Макар и трудно, но не невъзможно да може да се проследи даден профил.
В правилата на подфоруми "купува" и "продава" изрично е написано, че екипа на форума не носи никаква отговорност за сключваните сделки.

Просто очите на 4 и да се оглежда хубаво преди да се дадат парите, другото е късмет 
...няма да се учудя сега ако някой остроумен "шеф" на форума вземе да го направи със смс като в Сеат форума...еии тогава зимам пуканки и бира и почвам да гледам...що реване ще падне...
.Просто предупреждавам да се пазите от него.След като опитах всичко друго това ми остана последно.Парите с които съм изгорял са едни 50лв които в днешно време не са кой знае колко... и никаде не съм ревал и т.н ....Повярвах на продавача,защото приятели от форума съща са вземали неща от него преди това и казаха,че е коректен.Все пак и човека е застраховател една все пак престижна професия.Когато му се обадих веднага си вдигна телефона.Обясни ми,че е забравил да ги пусне и съжалява и в най кратко време(един ден) ще пътуват към мен,но няма пак да ви обяснявам една и съща история.Моля също да не правите от мухата слон с глупости като разни смс-и и т.н ...Просто бъдете по внимателни.Ако модераторите желаят може да го мацнат с розово