chefo_ написа:може да се повтарям,нонека обясня как стоят нещата навън извън нашата скромна родина!вси4кисса изрядни защото там актовете сакъде къде по солени от тези в родината! в интерес на истината има доста напредък в действията на полицията и наказателните постановления и прочие,както трябва да е!който не се е нау4ил да си слага колана да започва да свиква да му стане навик!телефони в колата да само 4е на слушалка с хендсфрее,който го дразни да заповяда при мен в магазина да му измисля на4ин като влезне в колата да не слага слушалка а само да натиска 2 коп4ета и аудиосистемата вколата му се превръша в слушалка има си и микрофон!мом4ета боли не боли това е така е в европа така ще стане и тук!както се казва на сватбата: "в болест и в радост...все заедно..." Европа!
нема се стряскате,и преди и сега е било да се играе на котка и мишка с властите!
djaksel написа:А ако аз съм желаещия![]()
![]()
chefo_ написа:може да се повтарям,нонека обясня как стоят нещата навън извън нашата скромна родина!вси4кисса изрядни защото там актовете сакъде къде по солени от тези в родината! в интерес на истината има доста напредък в действията на полицията и наказателните постановления и прочие,както трябва да е!който не се е нау4ил да си слага колана да започва да свиква да му стане навик!телефони в колата да само 4е на слушалка с хендсфрее,който го дразни да заповяда при мен в магазина да му измисля на4ин като влезне в колата да не слага слушалка а само да натиска 2 коп4ета и аудиосистемата вколата му се превръша в слушалка има си и микрофон!мом4ета боли не боли това е така е в европа така ще стане и тук!както се казва на сватбата: "в болест и в радост...все заедно..." Европа!
нема се стряскате,и преди и сега е било да се играе на котка и мишка с властите!
A ги слага общината за да следи за безредици... Макар че щях да съм безкрайно благодарен ако имаше и запис как пешеходеца (велосипедала) минава на червен пешеходен светофар и после акта е за мен, че не съм го бил пропуснал

Black-White написа:djaksel написа:А ако аз съм желаещия![]()
![]()
а ако ти си желаещия утре и други ден съм свободен звънни ми на 0879601699 и да ходим да ги пускаме![]()
Поздрави

djaksel написа:Black-White написа:djaksel написа:А ако аз съм желаещия![]()
![]()
а ако ти си желаещия утре и други ден съм свободен звънни ми на 0879601699 и да ходим да ги пускаме![]()
Поздрави
![]()
vankoni написа:chefo_ написа:може да се повтарям,нонека обясня как стоят нещата навън извън нашата скромна родина!вси4кисса изрядни защото там актовете сакъде къде по солени от тези в родината! в интерес на истината има доста напредък в действията на полицията и наказателните постановления и прочие,както трябва да е!който не се е нау4ил да си слага колана да започва да свиква да му стане навик!телефони в колата да само 4е на слушалка с хендсфрее,който го дразни да заповяда при мен в магазина да му измисля на4ин като влезне в колата да не слага слушалка а само да натиска 2 коп4ета и аудиосистемата вколата му се превръша в слушалка има си и микрофон!мом4ета боли не боли това е така е в европа така ще стане и тук!както се казва на сватбата: "в болест и в радост...все заедно..." Европа!
Потвърждавам с две ръце казаното, системата е жестока към нередовните, ако не си платиш данъка колата ти не може да ти стои на улицата, изключено пък да я караш, ако те хванат конфискуват ти колата... мога да дам много примери още, и такива в които и аз съм бил участник...

drago_tr написа:vankoni написа:chefo_ написа:
Абе колкото и да си редовен, той е излязъл за да изпълни плана...така че все ще си за нещо нередовен...измъкване няма, заяде ли се с теб, ако ще и цялата кола да си опасал с колани и слушалки. Даже и например, веднага се сещам че може да те глоби примерно и за това че не ти е пълен резервоара догоре.![]()

gyleto написа:Радо, ако може, светни ни, ти си по-навътре в нещата.
Може да се разтегли и до 500 души, що не?! vackooo написа:Ако искате да се съберем Пловдивчани и да пътуваме като истинска група,без да се правим на луди?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 89 госта